maanantai 25. marraskuuta 2013

pientä taukoa :O+ kunnolla kaikkee

Nyt olisi tulossa pieni postaus tauko, muuten loppuu ideat tuonne joulukalenteriin. Mutta lupaan että joulukalenterin luukuissa on KAIKKEA MUUTA paitsi tätä yleis pälätystä! Tällähetkellä tulossa: muutamia MyDaytä, 1.ruutu jtn MAHTAVAA! Ja kaikkea muuta! Kuvaankin oon kyllä menossa tonne pakkaseen joku päivä, ja kuvia yritän laittaa ainakin pikkuhiljaa!

Tässähän on päivät kyllä vierähtäneet tallilla ja kotona. Camillalle tulee pidettyä noita tunteja väh. kolmekertaa viikossa. Siellä viikko kuluu yleisesti näin:
maanantaina= irtohypytys tai koulua
tiistai= koulua, puomeja tai vapaa
keskiviikko= kevyttä tai vapaa
torstai= hikitreeni- puomit tai koulua
perjantai= esteitä
launatai= kunnolla koulu tai puomeja
sunnuntai= mitä mieleen tulee ;)
Tuollaisia tunteja tulee pidettyä. Kuitenkin aina kun en pääse, Camilla tekee mitä haluaa. meijä jutut loppu nyt!


Viime keskiviikkona menin muutens Kolalla. Meni todella hyvin. Esteitten korkeus oli mielestäni jtn 50cm mutta kaverini sanoivat, että kyllä ne nousivat ainakin 60cm??? Kuitenkin! Meni hyvin, nyt oli vain jarrut pysähdyksissä hieman hukassa!

nyt vielä tänne loppuun tään päivän selostus!

* Menin kouluun autolla, aamulla oli jtn -7astetta. Koulussa oli aineina matikka, liikunta ja ruotsi. Meillä oli tnä kuntotestit. Olin ihan ok tyytyväinen numerooni! 8+. Arvostelussa oli: istumaan nousu, sukkulajuoksu, tarkkuus heitto, vauhditon hyppy, flamingo seisonta, edestakaisin hyppely, painon nostot yhteensä 40krt joka painolla (3,4,5kg) ja eteen taivutus. APUA! Ihan ok meni....

Kotio tullessani söin piparin ja tein läksyt. Sen jälkeen luin vähän huomenna olevaan fysiikankokeeseen, tulee varmaan 7? No kuitenkin, tulin sitten tähän koneelle ja tein eka Miljalle bannerin, josta tuli tämän näköinen:

Sen jälkeen tein muutamia muitakin ja sitten tulikin mieleen, että pitäisi postata.... Tässä tämä on, no nähdään viimeistään joulukuussa ;)

Good by!
ps. linkki pian alkunsa saavaan heppablogiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti