sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Messuilut osa 1/2

Kukkuu lukijat. Nyt ollut vähän taukoja taas, mutta koetan tästä nyt ryhdistäytyä! Kuitenkin asiaan. Olin siis nyt viikonloppuna Tampereen hevosmessuilla. Sunnuntain kuvia en ole vielä muokkaamaan ehtinyt, joten otetaampa lauantai työn alle.

Aamulla heräsin suurinpiirtein seittemältä, jonka jälkeen hampaiden ja hiusten harjaus, koiran lenkitys, aamupala ja kaikki pukeutumis ongelmat. Hieman aamuhöperöisenä sain kuitenkin itseni valmiiksi ja kahdeksan jälkeen kyyti saapuikin. Menin siis Miinan kanssa messuille, ja tämä oli syntymäpäivälahjani. Joskus varttia vailla yhdeksän oltiin sitten odottamassa sisäänpääsyä Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Muutamia tuttujakin tuli nähtyä. Ensin kiertelimme ympäriinsä katsellen kojuja, ja aamulla oli ihanaa kiertää kun ei ollut mitään ylimääräistä väenryntäystä. Ohjelmista katselimme Kenttäratsastusklinikan, valjakkoajoa, FirmaKeppni-vauhdikas näytöskilpailu, Agrimarket Trophy-esteratsastuskilpailu ja Prix de Agrimarket-estekilpailun. Hienoja estehyppelyjä! Sitten kun vielä itse osaisi hypätä, tai edes saisi hyviä kuvia. No kuitenkinkään ei paljoa mukaan tavaraa tullut... Päivän kiertelin lähinnä Miinan perässä, mutta hauskaa oli! Nyt video ja kuvia!



linkki videoon

   

 

  

 

  

  



Messut olivat kyllä hyvät, vähän harmittaa kun ei kehattu mennä yhteiskuvaan Tiian ja Pinjan kanssa, mutta kuitenkin loppujen lopuksi ihana päivä!

 Ärsyttää tämä postauksen laaduttomuus, mutta hyvät yöt :)!

Kaikki kuvat otettu kamerallani, kuvaajina minä ja Miina. Videon teki Miina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti