maanantai 16. kesäkuuta 2014

ESTELEIRI 9.-13.6-14 / Maanantai

Nyt sain vihdoinkin innostusta kirjoitella leireistä. Kirjoitukset ovat suoraan kopioitu leiripäiväkirjastani, joten pahoittelen jos hieman epäselvää sepostusa! Kuvat eivät aina ole kyseiseltä päivältä, paitsi piirretyt harjoituskuvat!! Mutta eiköhän aloiteta!

Day I 
9.6.2014 Maanantai
Olin tallilla n. klo 7.15. Ensimmäisenä petasin sänkyni ja aloin odottelemaan Miinaa ja Claraa, jotka saapuivat 7.31. Leiri aloitettiin kahviosta, jossa Susanna kertoili säännöistä ja viikon kulusta. Sen jälkeen olikin aika ensimmäiselle ratsastustunnille.
Menin Kolalla puomeja.
Ensin hieman "alle" ratsastusta. Kola tuntui suht mukavalle. Laukannostot OK, hieman kankea aluksi. Lopuksi pääty ympyröillä työskentelyä.

Tunnin jälkeen ponin hoito. Seuraavaksi ruokailu, spagettia ja jauhenlihakastiketta.
Kello 12 alkoi teoriatunti, jossa valittiin/jaettiin hoitohepat, KOLA!♥ Teoriassa käyntiin myös sitten läpi perusasiat ja talli.
Toisella tunnilla mentiin esteitä. Laitoin Kolan ekalle ryhmälle valmiiksi, itse olin toisessa ryhmässä ja menin Kallella. 
Aluksi Kalle oli hieman laiskahko, mutta loppua kohti paljon parempi. Suht herkkä kädelle/avuille. Ihan OK ratsastaa ja hypätä. Aluksi otettiin tuntumaa ja volttailua. Sitten laukat ja erilaisia tehtäviä. Laukka  hieman löysä.

Tunnin jälkeen hoidin Kallen ja lähdin viemään Kolaa ulos.
Kello 17 mentiin ruokailemaan, riisiä ja kanaa.
Illalla hoideltiin Claraa, käytiin syöttelemässä sitä ja Sindyä. Pestiin myös varusteita ja tehtiin kaiken laista muutakin. Ft. Saapasjengi ♥
Kello 20 oli iltapala, jonka jälkeen haettiin Clara sisälle ja käytiin hyppimässä maneesissa esteitä, näin siis leiriläisten kesken. Sen jälkeen Claralle iltaheinät. Noin 21 tuntiin leiritiloihin ja oltiin taas parhaassa seurassa loppu ilta.



                               
 

 
 
  
 
  
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti