tiistai 15. heinäkuuta 2014

"uusi alku"

Oikeita arvauksia tulikin viime postauksessa.
Elikkä nyt on mukaan kuvaukseen tullut lisää poveria, kun ei tuo vanha Acer enään jaksanut pyörittää blogia, eikä kuvi. Nyt on anna hyvä, uusi kone.

Uusi koneeni on Asusin läppäri.

Eipä siitä sen enempää. Olen yrittänyt kuvata MyDayn tynkää teille jo monena päivänä, mutta aina se kuvaus vähän unohtuu, tai muokkaukseni ei itseäni miellytä. Yhden sain jo latautumaan Youtubeen, mutta senkin lataus loppui puolessa välin kun päätin, EI...
Olisiko teillä jotain erikoispostaustoiveita?
Olen erittäin pahoillani että tästä postauksesta tulee nyt vähän sekava, kun höpötän vähän kaikkea. Mutta viimeisenä asiana saatte vihdoin kuvia!! 
Tällä kertaa kuuvat ovat sunnuntailta:

Aamulla herättyäni puin ja söin. Sen jälkeen äiti heitti minut Valkeakosken ratsastuskoululle, katsomaan Miinana kisoja. Saavuin paikalle n. puoli 12. Aluksi kävelin rataa Miinan kanssa, sen jälkeen auttelin pikkujutuissa. 
Kun Miina meni verkkaamaan, itse vain seisoskelin. Kuitenkin 2. luokan alussa menin jo kentän reunalle valmistautumaan Miinan ja Aapon suoritukseen, joka oli neljäs luokassa. Parista ratsukosta otin siinä kuvia, mutta ne Miinan kameralla, samoin Miinan suoritus. 
Kun Aapo oli laitettu koppii, mentiin Miinan kanssa katsomaan vielä pari viimeistä suoritusta, ennen palkintojen jakoa. Piakkoin auton nokka olikin jo pois pän tallista. 
Menin siis kisoista Miinalle. Kannoin kamoja traikusta pois, samalal kun Miina pesi Aapoa.
Aapon jälkeen, otettiin Clara käytäävälle hoidettavaksi. Nopea harjaus, sillä Clara oli puhdas, ja suitteet päähän. Miina paineli vähän pellolla, ja itse räpsin kuvia.
Kun kuvat oli räpsitty ja ratsastukset ratsastettu, "jouduin" pesemään Claran ja kylmäämään sen jalat. (Haha, mää osasin!) Clara karsinaan, ja lähdettiin Miinan kanssa heinähommiin, jossa vierähtikin loppu aika. Kivaa oli, ja ihanaa oli taas päästä vierailemaan tuolla tallilla! 
Kiitos tästä Miina!

Loppuun vielä vähän kuvia !























Alussa pari nappaamaani kuvaa kisojen muista ratsukoista.

1 kommentti: