torstai 9. lokakuuta 2014

ONNEA MIINA

Heips! Tänään 9.10 on Miinan synttärit, joten sen kunniaksi postaus jonka pääpainona MIINA!
Jostain saattaa tuntua tyhmältä, miksi teen postauksen jonkun kaverini synttäreiden kunniaksi, mutta jos asiaa mietitään tarkemmin syy on yksin kertainen: Tätä blogia ei olisi ilman Miina, joten ihan suotavaa antaa pientä kunniaa. 

Ajattelin kertoa teille meidän yhteisen tarinan, ja lopussa on video. Huomenna tulee kyllä myday.

Tutustuimme Miinan kanssa SS-tallin esteleirillä kesäkuun alussa 2012. Koska kehittelen usein paljon ennakkoluuloja jotka eivät pidä yhtään loppujen lopuksi paikkaa, joten niin sain näitä ennakkoluuloja myös Miinaa kohtaan aluksi. Alunperin vain vihasin Miinaa, eikä pahemmin juteltu leirillä. Toki porukan mukana mentiin, muttei pahemmin kaksistaan tutustuttu. Viimeisinä päivinä jo vähän juteltiin, mutten voi ihan hyviksi kavereiksi meitä nimetä. 

    Leirin jälkeen juttelin Miinalle pariin kertaan facebookissa, mutten mitenkään ihmeellisen paljon. Kuitenkin 2013 laitoin facebookkiin kyselyn, että kuka on hevosmessuilla, ja Miinahan siihen kommentoi että on juuri samana päivänä.
Julian kanssa mentiin Miinaa moikkaamaan, ja vähän vietettiin aikaa myös siellä. Aloin jo hieman pitämään Miinaa hyvänäkin heppuna.

Vähän aikaa taas kului messujen jälkeen, kunnes saatiin sovittua päivä jolloin menisimme Julian kanssa Miinalle. Se päivä oli yksi elämäni jännittävimmistä. Sinä päivänä tunsin oloni vähän ulkopuoliseksi, mutta kivaa oli.
Kesällä 2013 nähtiin Miinan kanssa pariin kertaan, kävin katsomassa hänen kisojaan ja juteltiin jonkun verran. Loppu kesästä/alkusyksystä vietin jo suhteellisen paljon aikaa Miinan kanssa ja juteltiin jo aika paljon wapissa. Meillä oli sillon jo paljon suunnitelmia ja meistä tuli aika läheiset kaverit. Suurimman muutoksen koimmi varmaankin vuoden vaihteessa, jolloin sovittiin että mennään samalle leirille. Siinä kohtaa ymmärsin, se 2012 leirin ärsyttävä tyttö olikin nyt mulle todella tärkee. Nyt 2014 ollaan nähty LIIAN VÄHÄN, mutta jutellaan kyllä päivittäin. Mulla ei oo mitään salaisuutta, mitä Miina ei tietäs.
Itse yritän auttaa parhaani mukaan joka asiassa ja olla tukena Miinalle. 
Tällä hetkellä tilanne on se, että ollaan ilmeisesti parhaita kavereita.

Sen olen oppinut, että ennakkoluulot ovat täyttä potaskaa.
Ennen ärsyttävä ihminen on nykyään paras kaverini♥

Joten tutustukaa uusiin!





KUKA ON SINUN YSTÄVÄSI?
- Hänkö, joka asuu kaukana, mutta on silti niin lähellä sinua
- Hänkö, jota et ole tavannut pitkään aikaan, mutta joka kulkee ajatuksissasi mukanasi jossain mielen pohjalla
- Hänkö, joka saa tuntemaan olosi mukavan kotoisaksi pelkällä läsnäolollaan
- Hänkö, jonka vuosien takaa tavattuasi saa menneet vuodet unohtumaan
- Hänkö, jonka sanojen ja tunteen ilmaisun aitoudesta voit olla täysin vakuuttunut
- Hänkö, jolle uskallat vuodattaa sydämesi syvimmät salaisuudet pelkäämättä, että sinua niillä joskus satutetaan

Kun minulla on yksikin tällainen ystävä eli Miina, niin minulla on maailmassa kaikki!



Ei Miinaa parempaa ystävää ole kellään♥♥

Onko tälläiset postaukset tyhmiä? Mielipiteitä.

2 kommenttia:

  1. Sanat ei riitä..
    Oot super tärkee ja liian kamala video.. Ainakin mallin puolesta, mutta toteutus oli mahtava.. Kiitos Jenny tuhannesti kaikesta ♥

    VastaaPoista