sunnuntai 23. elokuuta 2015

Hämeen Keskiaikamarkkinat

Moikka!

(Postauksen kuvien luvaton kopiointi ehdottomasti kielletty!)

Käyttövapaat kuvat löydät täältä


Kauheesti ei oo millonkaan aikaa istua koneelle ja aloittaa kirjoittaminen, sillä päivän rytmiin mahduttuu koulun lisäksi niin talleilu kuin kaveritkin. Mutta nyt olen täällä taas!

Hepoille kuuluu ihan hyvää, Nallen kanssa ollaan kierrelty kärryillä maastoja. Toimii jo ok. Yksin en kuitenkaan ole viitsinyt vielä lähteä, mutta tasaisella saakin hieman enemmän vetoo kun on kaksi.

Ratsastustunnitkin alkoivat jo Heinäkuun lopulla, mutta riparin ja Isos toiminnan päivämäärät ovat hieman tehneet huonoa tunneille, joista nyt olen vasta kahdelle pääsyt...

Lauantaina suuntasimmekin jo vakiotapahtumaan Hämeen keskiaikamarkkinoille. Siellä on utllut käytyä monena vuonna, niin miksi tehdä tänä vuonna poikkeus?


Markkinoilla oli mukava tunnelma, paljon kojuja ja mukavia ohjelmia.






Turnajais esitykset oli tehty enemän komediaksi, jossa juontaja veti show, hevoset vain toivat näyttävyyttä. Esitys oli hyvin erilainen kuin hevosmessujen taikka edellisvuosien esitykset markkinoilla, mutta olihan eri esiintyjätkin kyseessä.
Itse hieman ehkä pidän taidollisen/aitouden kattamana enemmän edellisvuosien, mutta kyllä tälläinen komediallinen menetteli.




Lopuksi katselimme taistelunäytöksen, ennen kuin kiirehdimme kotiin ja juhliin. 

Illalla juhlien jälkeen lähdimme kavereiden kanssa Drive in- elokuvaa katsomaan.
Kyseessä oli Fast and Furious 7, jota katseltiin valkokankaalta pihalla. Paikalla oli penkkejä yms. mutta myös ajoneuvoille oli jätetty tilaa. Ihan kiva kokemus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti