sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tallipäivä ~video

Moikka! Tosiaan kamerani on vieläkin matkalla Suomeen/minulle, joten samalal postausinto lopahtanut. Kuitenkin tänään ryhdistäydyin ja kuvasin Action kameralla videota.

Jonna ja Roosa tulivat hoitelemaan Nallea myös, joten lähtivät kanssani ajamaan Nallea, sekä katselivat kun ratsastin Possen.

Eka Nallen kuntoon laitto, varusteet päälle ja menoks. Aattelin, että olis voinu mennä kentällä hieman kääntämisharjoituksia yms, vielä kun ei sänkipeltoja ole. No kentän hiekkapohja oli kuitenkin hieman märkä, niin kärryilyn seurauksena olisi tullut hirveä ympyräura.

Päätettiinkin lähteä lenkittämään mua ja Nallea maastoon. Laitoin tytöt kärryille ja itse lähdin taluttamaan. Oma polvi reistaillut nyt viime aikoina + luovuttamattoman flunssan, en juossut paljoakaan, käveltiinkin rauhassa. 

Takaspäin tullessa hyppäsin itse kärryihin ja otin muutaman kunnon vauhtipätkän, nyt tytöt käppäilivät perässä. Pitkää pätkää en päästellyt, vähän kumminkin. Lopuksi käppäiltiin tallin pihalle, tytöt hoitivat Nallea samalla, kun itse hoidin Possen.

Posse oli nopeesti laitettu kuntoon, jonka jälkeen lähdin kentälle. Samaisista syistä Possella mentiin suht rauhassa. Tällä kertaa kuolaimettomilla. 

Aluks käynnissä väistöjä ja taivuttelua. Sen jälkeen siirtymisiä ja ravissa & käynnissä paljon voltteja yms. Tälläinen 30-40min, aika pitkälle taivuttelua/kääntämistä sisältänyt ratsastus.
Posse kuunteli hyvin painoapuja ja toimi kuolaimettomilla paremmin, kuin viimeksi, kun niillä menin. Sitten Possen hoito ja kotiin lähtö.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti