maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tallipäivä (video)

Moikka!

Iinan kanssa sovittiin jo viikolla, että pidetään Lauantaina kunnon kuvaussessiot yhteisen tallipäivä-videon tiimoilta. Lauantaina tuli vielä tarjous kaverilta, että voisi tulla kuvaamaan tallille kun oli niin hieno kelikin. Tämähän sopi meille paremmin kuin hyvin!

Joten suurin osa kuvista ja videoista kiitos kuuluu Miljalle!!
Sen verran sanon, että muokkasin nyt ensimmäistä kertaa näin pitkän kokonaan uudella videomuokkausohjelmallani, joten jäljestäkin näkee, että vielä on varaa oppia ... Enkä myöskään tiedä yhtään mistä nuo epätarkkuutta tuovat "viivat" johtuvat, jos joku tietää, voi sen kertoa :D



Sitten nopeita kuulumisia vielä loppuun. Blogin kaksi päähenkilöhevosta ovat olleet Nalle ja Posse. Mutta tästä eteenpäin voi muutoksia tilanteeseen tulla, sillä Posse muuttaa tallilta. On ollut vain tosi helppo ja kiva käydä, kun kaikki ovat samalla tallilla, mutta mitään en blogin tulevaisuudesta lyö vielä lukkoon.

Perjantaina kärryiltiin Nallellakin taas pienen talvitauon jälkeen. Alku fiilikset olivat huonot, kun poni oli pörhönä ja kokoajan menossa, mutta kun kärryt lyötiin perään muuttui poni rauhalliseksi ja mukavaksi. Hienosti meni. Tämä lenkki tehtiin hieman rauhallisemmissa merkeissä, kun taas hieman viimekerrasta aikaa. Ensi viikolla toivottavasti päästään kunnolla menemään !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti