lauantai 5. lokakuuta 2013

kuulumiset

Tänään tein tälläisen kuoren itse puhelimeeni. Ei mikään kummoinen.
 
Mun piti tehä tänään vielä sellainen kuvapostaus Miinalta, mutta kone ei jostain syystä antanutkaan laittaa kuvia. Tein postausta siihe asti, kun meni hermot. Eka se latas yli tunnin niit kuvii bloggeriin, sitten viel n. 5min yhtäkuvaa itse tekstiin...Joten Kerron mun viikosta iha näi:

Talli viikko:
Elikkä maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina oon ollu Nallee hoitelemassa. On ollu ihanaa puuhailla sen ponin kaa! Siellä on menty: esteitä ihan narussa ja irti. Sitten juoksutettu narussa ja irti. Menimme myös kaikkia harjoituksia muuten --> Peruutusta narua heilauttamalla oikealla tavalla, pysähdys (poni pysähtyy kun ihminen pysähtyy, ilman erillistä käskyä) ja sitten tätä seuraamista. Olemme vain pitäneet sen, että poni ei tule liian lähelle, vaan antaa oman reviirin ihmiselle, mutta silti seuraa, narussa ja ilman. Vielä menimme yhtä harjoitusta, joka Nallesta on ollut kammottavin. Tuotiin kentälle sateenvarjoja !*!*!*!*!*!*!*!*!*!*! Nalle pelkäs niitä iha kuollakseen. Nytten on harjoitus tuottanut tulosta, ja poni antaa (hieman jännittyneenä kylläkin) laittaa sateenvarjon päänsäpäälle jne. Opetus oli helppo, sillä aina pieni palkka kun tuli kunnolla sateenvarjon luo. Nallella kun on tuo uteliaisuus se pelonkin voittaja! Perjantaina juoksutettiin oikein ERITYISEN kunnolla Nalle. Ensimmäistä kertaa se oli ihan hiestä märkä, joka puolelta valui hiki! Nalle ei yleensä kauheasti hikeenny, mutta nyt pidettiin kovatreeni! Muuta Nallen kanssa ei tälläkertaa!

Keskiviikko: 
Elikkäs menin ratsastustunnillani Erkillä puomeja. En oikein olisi halunnut mennä Erkillä, sillä en osaa juurikaan nostella sen päätä, mutta muuten Erkki on aika helppo. Tunnilla mentiin erilaisia puomiharjoituksia. Ihan ok helppoja. Ravissa kuitenkaan en kunnolla saanut Erkin takapäätä ulospäin, en ainakaan ihan niinpaljoa kuin harjoituksen ideana. Kuitenkin olin iha tyytyväinen. Siitä kuitenkin oli taas miljoona vuotta, kun menin viimeks Erkillä!

Tällästä tälläkertaa! moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti