sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Huhtikuun ostokset

Moikka! Ajattelin esitellä tänään huhtikuun ostokseni kera pienien kuulumisten.


 Hevosmessujen ostoksia.




Ensimmäisenä HV polon kello. Ostin kellon messuilta. Pitkään etsin kivaa kelloa, tämä menee nyt tallilla ja koulussa. Ei ole mikään yli hienosto, muttei täysin sportti. Siitä väliltä mukava kello.
Hintaa kellolla oli 20€



Bilteman ratsastussukat. Aluks aattelin ostaa jotkut "kunnon" sukat, mutaa Bilteeman sukat menevät kyllä siinä missä muutkin, etenkin tuolla Nallella kun kurassa pyritään enemmän.
sukat olivat n. 8€/ 3 paria




Messuilta tarttui vielä myös itselle ratsastushanskat. Hanskat ovat mukavat välimallit kesän tosi ohuiden ja talven vähän paksumpien hanskojen välillä. Hanskat ovat Equithemen Hevarilta. 
Hanskat maksoivat n. 10€.
Hanskat ovat nyt olleet vähän aikaa käytössä, ja toistaseks hintaan nähden tosi hyvät olleet!

Messuilta tuli mukaan myös muutamia muita hevosillesuunnattuja tavaroita. Niistä ei kuitenkaan päässet kuin Nallen suojat kuviin, koska toimitin muut tallille jo ennen kotiin tuloa.


Viron ostoksia.





Virosta mukaan lähti kauan haettu rahapussi. Vihdoin sain tuollaisen "reilumman" kokosen rahapussin. Kaikki tarvittava mahtuu ja kaikille fiksut paikat. Ollut nyt käytössä paljon, ja tykkään vieläkin. 





Vaatepuolelta lähti mukaan kesäinen toppi. Omaan mieleen sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin todella sekava, eli kuvaa minua :D
Paidan löysin kaupasta H&M, ja hintaa oli 9€





Bershkasta löysin tälläisen kivan mustan paidan. Paita on kuin kauluspaita, mutta paljon löysempi. Tykkään! Paidan hintaa en muista, mutta löysin Bershkasta myös huivin, ja yhteis hinta oli 25€. 
En tuosta virolaisesta kuitista oikein saanut selkoa, mikä minkä hinta :D

Huhtikuussa on tullut osteltua myös paljon herkkuja ja rahaa tulhlattu mässäilyyn... Niistä ei kaikista ole kuvia, mutta se ei varmaan kovakaan pettymys.

Mitäs piditte tälläisestä postauksesta :)?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti