torstai 11. helmikuuta 2016

Uutta ulkoasua

Moikka!

Kokeita riittää ja kelit ovat hirveitä. Joten mitään sen erikoisempaa ei ole tapahtunut. Tiistaina heitettiin n.6km lenkki. Minä Nallea taluttaen ja Iina Vilillä ratsastaen.Ihan mukavaahan se oli, kun käytiin vähän tutkimassa metsäpolkuja ja kävimme syvemmällä pois reitiltä kuin yleensä.

Kuitenkin tällä viikolla oli ruotsin ja biologian kokeet, ensiviikolla äidinkielen, uskonnon ja matikan + kirjaesitelmä, joten parhaani yritän ehtiä kirjoittamaan.

Viikonlopulle on pientä ohjelmaa tiedossa, katsotaan jos sieltä tulisi hieman kuva/lifestyle tyyppistä juttua tänne heppamaailmaan!

Kuitenkin päivän aiheeseen. Eli, mulla on tässä reilun vuoden aikana ollut monia erilaisia ulkoasuja. Yleensä pyrin tekemään itse, mutta välillä joku muu pääsee taiteilemaan. Kuitenkin alla nyt muutamia ulkoasuja tästä reilun vuoden ajalta.

1.
 By Miina N.

2

3

4

5

6

7

8

9

Kaikista en löytänyt taustallistaversiota. Mutta viimeisenä on nyt tämä uusin! Kyllä bannereistakin huomaa, että itse innostuu syksyllä aikasin jo laittamaan talvisen tyylistä ja sama meininki jatkuu pitkälle kevääseen. No, vähän tälläinenhän tämä Suomi on että kylmää ja viileää keliä on 3/4 vuodesta. Ei se mitään.

Mikä on lempi bannerinne? Muistatko jonkun mitä tässä ei ollut?
Entä mitä pidät uusimmasta ulkoasusta?



4 kommenttia: