maanantai 29. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Moikka!

Hieman on tosiaan kirjoittelu jäänyt viime aikoina, mutta siihen on käytännössä vain yksi syy: koulu. Helmikuun aikana minulla oli yhdeksän koetta ja kirjaesitelmä, ja kaikki nämä painottuivat kuun loppuun. 

Nyt kuitenkin ollaan ansaitulla hiihtolomalla! Itse olin täysin kyllästynyt kouluun viime viikolla, ei olisi jaksanut enään. Tästä varmaan kertoo myös se, että menin nukkumaan jo viimeistään kymmeneltä, ja kaikki ajallisesti koulu hallitsi päivääni... Kuitenkin nyt on loma, ja rytmi on ehtinyt kääntyä jo kaikeksi muuksi kuin hyväksi... :D


Ratsastelin Possellakin viikko sitte, se meni ihan kivasti. Mentiin kentällä kuolaimettomilla, mahdollisimman paljon painoapuja käyttäen. Posse toimi mukavasti! 

Maanantaina pulkkailtiin taas Vilillä. Tällä kertaa mentiin niin maastossa kuin pellollakin, ja meillä oli kaksi pulkkaa perässä! Mahtava reissu! Nallen vain juoksuttelin pellolla. Ilta menikin sitten kokeisiin luvun parissa.


Tiistaina luin sitten taas kokeisiin koko päivän, joten talli jäi. 

Keskiviikkona oli ratsastustuntini, ja menin Rubenilla. Tunnilla harjoittelimme lähinnä pelkällä ulko-ohjalla ratsastamista ja painoapuja. Tämä oli ihan mukavaa, kun oli juuri tuota painoapujuttua mennyt Possellakin. Mutta tunnin aikana koin monta ahaa elämystä, ja huomasi vielä paremmin, kuinka helposti tukeutuu myös sisäohjaan.

Torstaina Iina ratsasti Vilin ilman satulaa, ja itse hieman pidin tuntia heille. Nalle vuorostaan pääsi kevyesti hyppimään.

Perjantaina lähdin pian koulun jälkeen kuvaamaan Miljaa ja Sissiä. Ilta menikin sitten kuvia muokatessa.

 

Lauantaina pidettiin kunnon kuvaussessiot järkkärillä, videokameralla ja kahdella actionilla. Lajina oli hiihto- ja pulkkaratsastus Vilillä. Teknisten ongelmien, ja materiaalin paljouden takia videot ja kuvat tulossa erillisessä postauksessa.

Sunnuntaina kävin tallilla liikuttamassa Nalle ja Vilin, kun Iina tuli kipeäksi. Muuten koko päivä vain hukkui, hieman alustavasti sain jo käsiteltyä lauantain materiaaleja.

Eilen eli maanantaina siivoilin aamun, päivällä lähdin tallille kuvaamaan Possea, kun Minna juoksutti sen. Sen jälkeen heitettiin Nallen kanssa pitkä metsälenkki. Löytyi muutamia uusia kivoja polkuja !

Tässä tiivistettynä noin viikon tapahtumat. Muutamista viime päivistä tulossa kuva- ja videopainotteisia postauksia ennen lomani loppua. Viikonloppuna olisi ideana mennä Horse Fair -messuille, jos kaverini on vain terve.

Hyvää hiihtolomaa kaikille!!



2 kommenttia:

  1. Mulla oli viime viikolla hiihtoloma :-)! Kiva postaus! :-)

    VastaaPoista