maanantai 2. syyskuuta 2013

tylsimys (minä:))

Juups :D Nyt siis kerron taas vähän :D Eilen en vaa jaksanu leffan jälkeen kirjottaa...
SUNNUNTAI
Mulla oli se Match Show. Eka kehä meni täydellisesti, punasen nauhan kera! ♥ Sitte uusiks kehää :( No meijä takana tuli joku, jonka omistaja juttelisille koko ajan, nii Topilal meni siitä ihan pasmat sekasi... Kuitenkin oli ylpee :)

Sitte peltsin kanssa pelattiin sulkkista jonkin aikaa ja se lähti. Menin kuuden aikoihin Miljan, Pinjan, Siirin ja Tiukun kanssa leffaan kattoon Varjokaupunki, luukaupunki. OLI IHANA ♥♥ SUOSITTELEN! No sunnuntai oli sillai aika vähä tapahtuvaa sorttia :)


MAANANTAI
koulussa fysiikka, köksä, äikkä ja terveystieto. HUOH! No siinä se koulupäivä matelikin. Koulunjälkeen menin Miljan ja Pinjan kanssa kylälle. Oli ihanaa!!! Käytiin S-marketista ostaan leffaherkkuja, sitten mentiin Heseen syömään :D Lopuks mentii miljalle ja kattottiin 21tapaa pilata avioliitto- elokuva :) IHANAA♥♥ Melki kaikki mun luokkalaiset TYTÖT on ihan parhaita, mutta pakko vaa nimetä kolme ihan mulle kaikkein tärkeetä tällähetkellä: Siiri, Milja ja Pinja ♥ Koska tätä blogia ei kovinkaa moni lue, laitan näin: kuka haluis olla joku päivä :D joku jonka tunnen XD Mutta niin! Kiitti ihanat ihmiset, en olis uskonu, et saan kaks näi upeeta ystävää ja näin nopeesti. 


 Sitten vielä, alan taas kirjottaa tarinaa, tälläkertaa sellane tarkotuksella lyhyt, et joku ees jaksaa lukee... Saatan laittaa tännekkin sen. Mutta kommakkaa aihetta. Siis esim. vakava kolari, laivan uppoaminen, vamppyyriks muuttumin ja kaikkee!MIELIKUVITUS RAJANA! Kirjotan sitten siitä, ja HUOM! hahmo SELVIÄÄ!!!

 Teihin luotan Siiri ja Pinja♥♥


ps. tää ei tarkota, etten luottas muihinkaan, mut noi nyt vaan on ollu mulle henkilökohtasesti kaks mukavinta :)

6 kommenttia:

  1. Jennyyy kiitti!!! Säkin oot ihan hirveeen mukava <3<3<3<3

    VastaaPoista
  2. Vähän hieno blogi, ja musta on kans kivaa et päästiin samalle luokalle ja löysin näin paljon kavereita :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meil o muute TOSI hyvä luokahenki, siis tytöillä :)

      Poista
  3. Kiva postaus :) Tuu meille joku viikonloppu taas?:))

    VastaaPoista