torstai 19. syyskuuta 2013

Anteeks!

Koulussa ei oo menny mitä parhaimmin, ja muutenkin kiirettä... Sitten epähuomiossa poistin vahingossa tuon MyDayn kameraltani, jonka tein tiistaista, joten YRITÄN tehdä huomisesta! Kuitenkin ei muuten mtn ihmeellistä oo tapahtunu... Huominen MyDay voi olla iha ok, paitti, kun meen kattoo Nallee, nii sielt ei tuu mtn. Kuitenkin voisin nyt kertoo enemmä keskiviikon tunnista.

Menin Kolalla koulua. Tehtiin tosi paljon pohkeen väisstöi jne. Kola meni yllättävän hyvin. Mentii sillai, et päästä käännettiin keskihalkasijalle, josta puomin jälkeen väistöö uralle. Väistö piti aloittaa käynnillä, mutta puolessa välin ottaa ravi, ja väistää loput ravilla. Kola oli aika super! Sitten toiseen suuntaan sama juttu. Oikeaan kierroksenn Kola oli hieman tahmeampi.Seuraavan harjoituksen yritän tehdä tähän, nuo viivat ovat puomeja keski halkaisijalla!


                       ---------------                                                            ---------------
         l                                               x                               x                                                     L
                       ---------------                                                            ----------------



tuossa jonkin näköinen havainto kuva (upee?? XD) Kuitenkin. Päädystä piti kääntyä ensimmäisten puomien väliin, josta sitten harjoitusravia. Toisten puomien välissä laukan nosto, ja laukkaa pitkiäsivuja pitkin takaisin ensimmäisten puomien väliin, jossa taas raviin. Harjoitusta jatkettiin näin, ja joka toinen kerta PYRITTIIN kääntymään eri suuntaan kuin edellisellä kerralla, mutta pää ajatuksena oli, ettei käännytä toisen perään. Kola nosti yllättävän hyvin laukat molempiin suuntiin, oikea laukka nousi hieman tahmeasti, mutta pysyi hyvin yllä. Kun taas vasen laukka nousi TODELLA helposti, mutta välillä sisälsi pieniä katkoksia. Lopuksi menimme kahdelle ympyrälle, joiden keskipisteenä olivat nuo puomit. Ensimmäinen tehtävä oli tietysti asettaa. Sitten aloitettiin. Aina tuossa x:n kohdalla piti tehdä kuusi käyntiaskelta, josta suoraan laukan nosto, ja laukkaa puoli kierrosta, eli L:ään. Siitä raviin ja takaisin tuohon käynti kohtaan. Sitten lyhyt kävely ja uusi harjoitus. Nyt käynnin tilalla lyhennetty ravi. Kola kyllä KAI lyhensi, mutta silloin meni kyllä asetus. Laukka oli hyvä! Kerran oli Kola aikeissa pukittaa, mutta huomasi ettei pääse sillä töistä pois. Lopuksi kevyt ravi pitkin ohjin.
 Muuten mielestäni Kola kuuntelee ja menee ihan hyvin kanssani, mutta vielä kun tuo asetus saataisiin pysymään...
Tälläistä nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti