lauantai 4. tammikuuta 2014

Oi Miina, oi Miina!

Elikkäs olin to-pe yön Miinalla. Tuli taas aikalailla sähläiltyä, mutta mikä tärkeintä, miellä oli hauskaa! Siellä tuli kuvailtua, ja videot tulevat vielä tänään :)! Miinalla tälläkertaa meni talilla olo aika lailla puoliksi tuon muun olemisen lisäksi. Tässä tälläkertaa MIINAN näkökulmasta päivien tapahtumat :)!:

"Jees, aloitellaan torstaista. Me haettiin Jenny eilen yhdentoista jälkeen ja sitten tultiin kotiin käymään --> äidin kyydillä tallille. Aloitettiin ratsasastamalla Clara, Jenny kyllä kuvas ja mä ratsastin. Laitettiin neljän käden voimin Clara kuntoon ja ratsastaan. Hopsan, ponin selkään ja alkukäynneille. Poni oli kyllä kiva ja meni taas hienosti! Tallissa poni karsinaan, varusteet pois, harjaus, loimi päälle ja sitten vesiboxiin kylmään ja peseen jalat.
  Sitte tietysti syötiin eväät (kiivit ja ne oli raa'at.. muffinssit ja glögiä ♥) ja sen jälkeen haettiin Aapo. Nopee harjaus, suojat jalkaan, suitset päähän ja menoks. Jenny meni taluttaan Aapoa radalla, itse siirsin esteitä kentällä että mahtuu juoksuttamaan. Sitten pikainen juoksutus. Aapo oli aikas laiska, mutta kun juoksee itsekkin hiki päässä, kyllä ponikin kiihdyttää! Mun maaorja Jennyskäinen meni kävelyttään vielä Aapon ja sitten tallissa perushoito, eli varusteet pois, harjaus, loimi päälle ja jalkojen kylmäys ja pesu. Sitten kun oltiin tehty iltatalli, laitettu tavarat pois, poni karsinaan yms. lähdettiin kotiin ja otona oltiin n. puoli kuusi? Loppuilta olikin koneella oloa, syömistä, koneella oloa, syömistä, koneella oloa, juttelua paljon ja höökisn kuvaston selaamista. Nukkumaan mentiin joskus yhden jälkeen"

" Perjantaina sitten aamulla herätys 9:17 ja eräs unikeko ei herännyt ja kun Jenny herätti mut, sanoin vaan ''hyviä oli'' :D Se mitä sanoin liittyy uneen minkä näin, mutta ei siitä sen enempää! :DD  Päästiin pääsin ylös sängystä kymmenen jälkeen, sitten aamupala, vaatteiden vaihto ja kipinkapin tallille. Otettiin ensin Aapo ja hoidettiin se ratsastuskuntoon. Harjaus, varusteet päälle kuskille ja ponille ja sitten menoks!  Jenny laitto meille puomit pitkälle sivulle ja mentiin niitä ravissa laukassa. Poni ei oikein innostunut, mutta meni ok. Lopussa tein voltin puomien välissä ja poni meni edelleen ok:sti. Loppuravit pitemmillä ohjilla ja loppukäynnit radalla. Sitten varusteet pois, ponin harjaus, loimi päälle ja jalkojen hoito. Poni karsinaan ja toinen poni (Clara) pois karsinasta. Jenny laitto Claraa kuntoo jo silloin kun laitoin vielä Aapoa. Kun Clara oli valmis, bootsit ja suojat jalassa, suitset päässä niin lähdettiin alkukäynneille. Jenny piti ponista kiinni ja kävelytti sitä kenällä sillä aikaa kun siirsin lisää esteitä jotta mahduttaisiin kunnolla juoksuttamaan kentällä. Yleensä sillä riittää vauhtia niin että muille jakaa, mutta nyt sai käskyttää eteen. Yks kunnon pukkiloikka tuli, muttei enmpää. Sitten otettiin rakkenne-ja pääkuvia Clarasta. Kuvien jälkeen lähdettiin loppukäynneille. Tallissa taas persuhoito ja poni karsinaan. Tavarat pois ja sitten lähdettiin kävelemään kotiin. Meillä syötiin ja koneella sitten siirrettiin kuvat, tehtiin kulisseissa video :)! ", kirjoittajana Miina!

Sitten tulisi muutamia kuvia :)









Nyt myös nämä lupaamani viedot :D

">



">



Sitten vielä Video postaus tuolta torstailta:

">

Katsokaa ainakin keskimmäinen jos haluatte pientä huviä synkkiin iltoihin ;)


4 kommenttia:

  1. Oi Jenny, Oi Jenny ♥ Kiitos taas ihanista päivistä ja suunnitelmat sitten myös toteutetaan :*

    VastaaPoista
  2. <3
    Kiva postaus ja aivan ihana ulkoasu <3 ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oot toinen niistä jokka pitää mut kunnossa ja oot toinen niistä kenen ansiosta koko blogikin on vielä pystyssä!

      Poista