lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellettä pukkaa + MyDay kuvina


 


Kukkuu. Pientä taukoa tuli tuossa, se johtui siitä, että kun kamerani laturi katosi ja kameran akku loppui. Samalla kun kameran käyttö muuttui mahdottomaksi, jäin blogigin vähän hiljaiseksi. Nyt kuitenkin nämä asiat kunnossa.

Eli torstaina oltiin luokan kanssa omalla päivällä Tampereella. Ensin keilattiin Kaatopaikalla, ja sen jälkeen nokka kohti megazonea. Päivä oli ihana, mutta hieman liian lämmin.

Nyt tulee kuvat vähän 'ryhmittäin' eikä sillai normaalisti aikajärjestyksessä:
Päivän aikana:
 
Päivän hehkeinä seuralaisina toimivat Henna ja Emilia.

yövaatteet päivävaatteet illan oloasu

 
Päivän aikana käytiin toki syömässäkin. Oikeena ruokana subiin. Muuten tuli osteltua vähän jäätelöö jne. Muutama juomakin pieti ostaa, jotta selvisi helteessä. Matkaevääks tuli vielä chilipähkinöitäkin.






 

 tässä vähän maisemakuvia ja muuta vastaavaa.


Ilta meni kokeisiin lukiessa, telkkaria katsoen ja puhelimella surffaillen.

Tässä vähän huonomman laatuinen MyDay.

Sitten muutama sananen tästä päovästä:
Kaverini olivat meillä yötä. Aamulla mentiin vähän vesisotaa ja muutenkin kasteltiin toisiamme puutarhaletkulla. Mukaan mahtui myös trampalla hyppelyä ja keinupolttista. Hauskaa oli, sää hieman kuuma. Yhdessä kohtaa katosin asuntovaunun mittarista lämpötilaa, se näytti että auringossa olisi yli 40'C!! KUUMA! Nyt kun kamera toimii, ja kesä tulee, koitan postailla useimmin! Kertokaa mielipiteitä blogistani!

   Loppuun vielä muutama kuva jotka löytyivät netistä:

                                       






 

2 kommenttia:

  1. Repesin tolle kasvikuvalle ja sit tolle jossa on toi örkki taru sormusten herrasta(en oo varma xD) toi langan neulaan pujottaminen xxDDDD

    VastaaPoista