keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hyppelyä Koiruuden kanssa


 

 Heips lukijat! Nyt on jo vähän aikaa mietittynäyt, että mikä siinä on kun ei saada lukijoita? Minulla ei ole mitään anonyymejäkään vastaa, mutta mikä siinä on kun käydään blogin sivuilla, saatetaan jopa kommentoida, mutta lukijaksi ei jäädä?

Nyt olisi mukava saada edes tietää, mikä blogissa vikana? Jostain kuulin että kirjoitustyylistäni ei pidetä jne. mutta kertokaapas te nyt mielipiteeni, risuja ja ruusuja olisi mukava saada !




Siirrytäämpä kuitenkin päivän aiheeseen. Elikkäs käytiin Saaran kanssa pienellä mettä-este-harjotus-lenkillä koiruuksen kanssa. Kaikki meni hyvin, mutta välillä jäi mietityttämään, että miksi koiruus hyppää niin isoja loikkia, vaikka pienemmilläkin yli pääsisi...


 

Ensimmäiset hypyt ennen metsään siirtymistä otettiin tuollaisen betoniporsaan yli. Tai no alunperin tarkoitus oli vain mennä ohi, mutta koiran ollessa innokas, aloitettiin hyppely ja tässä kohtaa.

 

 
Metsässä raahattiin jotain pieniä kuusia (jotka olivat jo valmiiksi kaadettu harvennukseksi) tuolle polulle, johon syntyikin muutamia erilaisia estemalleja.


 
Takasin päin kun käännyttiin, tultiin vielä muutamat hypyt samalla estellä kuin alussa.

Tälläinen pikaisempi postaus tälläkertaa, mutta olisi erittäin mukavaa jos vastaisitte alussa oleviin kysymyksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti