perjantai 9. toukokuuta 2014

uudet tuulet

Elikkäs nyt Miina teki uuden bannerin, kun tuossa edellisessä yhdessä tehdyssä ilmeni pienoinen virhe, huomasitteko te? No mutta uusi banneri nyt tuli, hyvin saman lainen kuin vanhakin. Tässä ei ole nyt juurikaan mitään uutta, videomaterialli on nyt puolivälillä valmistumassa.

Ajattelin nyt kirjoitellla keskiviikon ratsastustunnista, tällä kertaa en varsinaisesti kerrokkaan mitä teimme vaan mitä itse mieitn.

Alku käyneeissä sitä perus juttua, eli ei mitään järkevää pyörinyt päässä. Raveissa yritin itse panostaa kevennykseen ja muutenkin yritin olla hommassa mukana, se kannatti. Tein harjoitukset aika rauhassa, ja yleiset sähläykset jäivät pois. Henkisesti voisin sanoa että oli jopa tylsää, mutta ainakin kerrankin keskityin 100%! Varsinkin istunta harjoituksissa ajatukset pyörivät asennossa, se häiritsi minua!  Kuitenkin onnistuin KAI suht hyvin. Vähän oli vauhdin kanssa ongelmia, mutta kyllä se pikkuhiljaa eteenkin päin meni. Viimeisessä harjoituksessa, jossa puomit kaarevalla uralla ja piti saara viisi tai kuusi askelta väliin, löytyi meille se rytmi, ja TODELLA hyvin meni! Joka kerta onnistuneesti! Loppu käynnit ajattelin ainoastaan jotain asentoon liittyvää... No mutta tässä muutama kuva:


Mielestäni erittäin hyvä kuva, ainoastaan tuo kantapääni häiritsee... Kuvassa siis ravin lisäystä.

 
Ravissa mentiin myös puomeja/minikavaletteja. Vauhtia puuttu vielä tuossa vaiheessa aiak paljon...


Tässä meni muokkaus vähän huonosti, mutta kuvassa tehdään varmaan jotain epämäärästä!

 
Nyt oli luvassa vuorostaan ravin hidastusta.


Laukan nostoja, ilme 5/5. Mutta katse kohdillaan, vai mitä ?

 
Ja taas kantapäät alhaalla...


Tämä on mielestäni ihana kuva, vaikka aita onkin edessä... Näin meillä mennään puomit...

 
KIITOS KUN LUIT!!
Nyt laittakaa vähän kommenttia virheistä taas kerran JA kertokaa et miten ratsastukseni eroo Possen ja Kolan välillä!
KIITOS KUN OLITTE AKTIIVISIA KOMMENTOIJIA VIIME POSTAUKSESSA!!!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Tietenkin istuntasi on mielestäni !!hiukan!! erilainen erilaisella ja eri kokoisella hevosella, mutta Kolalla mielestäni kädet on etukaaressa suorana ja jäykkänä kiinni. Eli taas sama virsi, kanna itse ja rentouta kädet!

    VastaaPoista