keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Luukku 10


Joo eli näin joulun alla, ajattelin kirjoittaa höpöttely postauksen joulusta.


Eli mulle tulee tosi usein ennen joulua vähän ressiä kaiken maailman kokeista ja koulujutuista.
Ennen joulua, on varmaan ainoa hetki koko vuotena, kun tekee mieli siivota. Yleensän mietin kauheet listat kaiken laista siivoomista, ja alotan reippaanna tekeen. Kuitenkin usein miten puolet jää tekemätä. Hups...


Ja jouluun kuuluu ehdottomasti leipominen!! Kaiken maailman piparit, joulutortut ja muut herkut maistuvat vielä paremmalle jouluna.


Meillä on tapana joulun alla käydä paljon sukulaisilla. Myös piparkakkutalot ja kuusenkoristelu tuovat joulun.


Ja itte ootan ennemmin niitä kaikkia jouluruokia, kun lahjoja.
Vielä pari joulu taakkepäin en sietänyt yhtään jouluruokaa, vihasin sitä. Mutta viime jouluina oon oottanut jo innoissani sitä, että saa syödä monen moista lajiketta. Kotona tehtynä kaikki on niin hyvää! Meillä joulupöytään kuuluvat erilaiset salaatit, juustot, laatikot, leivät, kinkku ja monia muita herkkuja. Itse syön kaikkea muita edellämainituista, paitsi kinkkua.


Joulun alla on myöh ihana mennä tallille, varsinkin jos on jotain joulukoristetta. Ihana mennä talliin kylmällä pakkasella, hevosten odottaessa. Ja jouluna on kiva tehdä vaan jotain rentoa, eikä mitään äärimmäisen rankkoja reenejä. Myös hepoille kuuluu antaa joululahjat ;)


Ja vaikka aina sanotaan, ettei lahjat oo tärkeintä joulussa, niin voiko joku tunnustaa ettei odota tai mietin mitä saa joululahjaksi? Luulempa, että jokaista kiehtoo nämä mystiset lahjat, jotka saa avata tiettynä päivänä, 24.12.
Joten tässä vähän listaa, mitä minä haluan lahjaksi.

Poni, koira ja järjestelmäkamera ovat ikitoive, kutta nyt tämän vuoden toiveita joulupukin listana;


Rakas Joulupukki!
Toivon;
- ratsastustarvikkeita
- full HD pokkari tai videokamera
- VILLASUKAT
- hevosille kamaa
- vaatteita
- kuvatuotteita
- spotify
- Karkkia
- muffinsikone
- suklaaputous
- leivontatarvikkeita
-videovuokraamo
-tallentava dvd-soitin

Tälläsiä mää toinen, ei mitään kovinkaa kummallisia. Katsotaan sitten joulun jälkeen, mitä paketeista tulikaan :)

viimevuoden lahjoja.


Miten te vietätte joulua, entä millaisia lahjatoiveita teillä on?

6 kommenttia:

  1. Vautsi kiva postaus ja ulkoasu! Kiitoksia lahjavinkeistä, ens vuonna sitten tiedän sun lahjatoivesta enemmän :D

    VastaaPoista
  2. Mukava postaus! Pidän blogistasi kovasti, mutta joskus minua häiritsee pienet virheet teksteissä sekä tuo, jos kuvat ja teksti menee omituisesti. Kuitenkin ne ovat vain pieniä juttuja, ja itse sisältö ja ulkoasu on tärkeämpiä. Sinulla on kiva Joulukalenteri menossa, jatka ihmeessä bloggaamista samalla tavalla!

    Vinkki! Otathan sanavahvistuksen/''todista ettet ole robotti''-jutun pois, jotta kommentointi olisi helpompaa! Ainakin anonyymi-kommentoinnissa tulee sanavahvistus..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pitäs olla se kyl pois :O mutta kiitos! Ja miten teksti ja kuvat menee omituisesti, kun olis kiva tietää kun en oo ite huomannu :)

      Poista
    2. Anoyyminä kun kommentoin niin se tulee ainakin tietokoneella. Teksti pomppii kuvien viereen ja menee välillä omituisemmin. Mutta tämä ei ole haukkuva kommentti, vaan kannustava, hyvä blogi silti!

      Poista
    3. Tota kommentointia en saa pois... Mutta joo ei mitää, mietin vaa et miten menee tekstit ja kuvat oudosti kun mulla ja kavereille ei oo menny.

      Poista