maanantai 9. maaliskuuta 2015

Horse Fair, Lauantai

Moikka taas pitkästä aikaa.
Pidin tuollaisen viikon tauon, kun joka ilta ja päivä oli buukattu aivan täyteen, joten ajattelin, että olisi parempi kirjoittaa paremmalla ajalla.

Koko viime viikon kiersin ympäriinsä, luin kokeisiin, kävin sukulaisilla, siivosin synttäreille ja tallillakin vielä kävin. Tallille kuitenkin on kova hinku päästä, ja kova ikävä hevosia kohtaan on.

Kuitenkin Perjantaina lähdin lähes suoraan koulusta kaverilleni Kaisalle. Kävimme ensin liikuttamassa Kaisan ponin Arvon, jonka jälkeen menimme Kaisalle yhdeksän jäljestä. Suihkuun, iltapalaa ja nukkuun. Juteltiin ja lanitettiin vielä vähän aikaa, ja lopputuloksena oli nukkumaan 12 aikaan.
Sitten pääaiheeseen:

Lauantai:
Kello soi jo kuudelta, ja heräiltyämme puimme ja aloimme lähteä. Seitsemän jäljestä auton nokka olikin kohti rautatieasemaa, josta matkaa jatkettaisiin junalla. 
Asemalla olimme hyvissä ajoin.
Kaikki ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaan...  Junassa huomasimme, että liput olivat jääneet Kaisan pöydälle... Paniikin iskiessä mietittiin muutamia vaihtoehtoja. Muutaman soiton jälkeen homma oli kunnossa, kiitos Kaisan.
n. 1,5h kestäneen junamatkan jälkeen aloi suunnistus. Kumpikaan meistä ei ollut aivan sata varma, minne mennä, mutta kun olemme kaksin vauhdissa, kaikki onnistuu. 
Kevyen kiertotien jälkeen etuovet aukenivat eteemme. 

Aluksi kiertelimme ympäriinsä. Paljon oli kaikkea ihanaa!
Puoli 12 aikaan suuntasimme areenalle, jossa alkaisi valjakko näytös. Pääsimme kentälle sitä katsomaan, mahtavaa! Valjakkokilpailuiden tultua päätökseen, suuntasimme kojuja kohti. Ensimmäisenä ruokana toimi metrilakut :D... Monta tuntia kierreltiin kojujen seassa, ja välillä piipahdettiin katsomassa estekilpailuja. 
Puoli viiden maissa lähdimme kohti rautatieasemaa, tällä kertaa sitä lyhyempää reittiä.
Asemalla poikkesimme vielä Hesburgerissa ostamassa matkaruuat.
n. 15min istusteltiin ja jutusteltiin asemalla ennen junan tuloa.
Junassa jutusteltiin niitä näitä, ja meidän pääteasemalla olimme seitsemän aikaan.
Siitä sitten kotiin. Kotona vielä hieman siivoilin ja avustin leipomisessa, jonka jälkeen suuntasin nukkumaan.




Sunnuntaina vietinkin sukulais synttäreitä, ja illalal käytiin hakemassa skopa♥ 
Sinne meni kaikki säästörahat, mutta tyytyväinen olen. Onneks vielä pari killinkiä löytyi, jotta pääsee ratsastamaan alkuviikosta, tai näin ajattelin eilen.

Maanantaina heräsin huonoon oloon, ja mikään ei ollut hyvin. Kaamea olo! 
Elikkäs, nyt olen kipeänä kotona.

Mitäs piditte?

Mielipidettä uudesta ulkoasusa?



3 kommenttia:

  1. Kiva postaus, kuvia ois voinut olla, video ois voinut olla inansa pidempi ja mahdollisten ostosten esittely mukana postauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ainoo ongelma oli, että mulla itellä ei ollu kuvia olleksa, videon muistin vähän myöhään ja en ostanut kun yhden harjan :D

      Poista
  2. Miksköhän meillä meni tallilla reilusti yli ysin.. :DDDD *kuolen nauruun*

    VastaaPoista