maanantai 16. maaliskuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Moikka! Mulla loppuu totaalisesti ideat, mutta ajattelinpa kirjoitella hieman yleisiä kuulumisia. Tallilla olin loppu viikosta pariinkin otteeseen.
Perjantaina ratsastin Possen. Menin puomeja, ja hioin laukkaa. 
Ennen ratsastusta tuli hevonen etsiä harmaan peitteen alta, jonka jälkeen varusteet niskaan ja kentälle. Meillä on kenttä aika pehmeessä kunnossa, ja hieman vettäkin pinnassa. Kuitenkin ihan hyvä ratsastuspohja. Posse oli todella energinen, mutta silti kaikki meni hyvin. Väistöt, pysähdykset ja peruutukset suht hyviä, laukkain pienellä työllä hyvä.

Sunnuntainakin piipahdin tallille. Tällä kertaa pääasiassa Nallen kanssa. Hoidin ponin ja sen jälkeen suunnattiin kentälle. Mentiin vähän agilityä, ja sitten juostiin ja hypittiin. Nallella ei alku pukkilaukkojen jälkeen ollut loppujen lopuksi kauheasti virtaa.



Täällä on viikonloppuna ollu todella hyviä säitä, joka päivä plussan puolella, ja aurinkokaan ei oo pahemmin piiloutunut. Ihanaa♥

Puhelimenikin sanoi itsensä irti sunnuntaina, joten nyt sitten ollaankin ilman. Ei ne sitä enään korjauta, lähettävät suoraan uuden :D 

Tällä kertaa ei kuitenkaan enempää, kommentoikaa toki postaus ideoita!!




4 kommenttia:

  1. kuvituskuvia olisi saanut olla enemmän, samoin tekstiä :) tew varustepostaus, myday ja tallirutiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ja joo viikonloppuna viimeistään saan kuvattua tännekkin jotain videon tynkää :)!

      Poista
  2. kiva postaus!:)

    http://pinja-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista