keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Uusi ulkoasu

Moikka! Niinkun varmaan jo ensimmäiset ovat huomanneetkin, blogissa on uusi ulkoasu! Viime postauksessa mainitsinkin, että olen kipeänä, eikä tilaan ole tullut muutosta. Hieman parempi olo jo on. Tänään täytin 15 vuotta, mutta olis se päivä paremminkin mennä, kun kotona sängyssä sairastamalla... Mutta asiaan! 


Aloitetaan bannerista. Elikkäs. Sain kerrankin inspiraatioo edes yrittää omatekoista banneria, ja lopputulos yllättävän kiva, ainakin omasta mielestäni. Koko päivän tein banneria, koska minulla oli aikaa ja halusin kerralla hyvän. Koittelin myös uusia tehniikoita, jotka eivät ainakaan olleet haitaksi! Keksin nimittäin ensi kertaa, miten tuollaisen kaaren saa tehtyä banneriin gimpillä, ja vihdoin sen keksin!! Hieman tekstit jäivät ns. töksähtävän näköisiksi, esim. nuo kaarevat, sillä en osannut tehdä tekstistä kaarevaa, muutakun osissa hiljalleen kääntäen enemmän. Vaikka itse näen nyt jo monia virheitä bannerissa, olen silti tyytyväinen, vaikka itse sanonkin!



Sitten päätin vihdoinkin yrittää noita ikonin taakse piilotettuja sivuja... Hyvä idea, mutta ajattelin että olisi nopeasti toteutettava.... Näin ei ollut. Tuohon Karvakorvat ikoniin meni aikaa n. 3tuntia, eli enemmän kuin banneriin. Vaikka ikonit olivat yksin kertaisia, silti tuottivat ne paljon ongelmia, milloin mikäkin oli väärässä kohtaa, milloin joku pieni väriläikkä pilas kaiken tai rajaus oli huono. Kuitenkin lopulta sain sen ensimmäisen ikonin tehtyä. JES!
Seuraavaksi aloin tekemään kirjoittaja kuvaa. Aluksi piti taiteilla joku magee, missä on kuva musta, missä otan kuvaa. Kuitenkaan en onnistunut... Yhden hyvän kuvan sain Miinalta missä otan kuvaa, mutta omien vaatteitteni väritys oli huono.... Kuitenkin sovelsin sitten siihen sellaisen kuvan, missä ratsastan ja oon Nallen kanssa. Ei ei ollut hyvä, en tykännyt. Kunnes Miina antoi idean, että käyttäisin yhtä kuvaa, joka monessa paikassa mulla profiilikuvana.
 KIITOS MIINA!
Sovelsin kuvaa, ja laitoin sen, ainoana haittana, etteivät jalkani näy kokonaan, mutta haittaako se? Hetken kun olen sitä itse katsellut, ei näytäkkään enään niin pahalta omaan silmään.
Kun kirjoittaja oli valmis, oli aika siirtyä banneripajan logoon.
Banneripajan merkki tuli nopeasti, ja suht pienellä työllä. Ei siitä sen enempää.

Nyt olen itse selittänyt hirveästi ehkä jopa hieman tylsästä asiasta, niin annetaan teille valta kerto mielipiteenne.

Mitä mieltä olet uudesta ulkoasusta?


P.s. Anteeksi monet kirjoitusvirheet, mutta koneesta akun loputtua, ajattelin jatkaa näin...

4 kommenttia: