keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Blogit

Moikka!

Nyt on kunnolla selailtu ja tutustuttu linkitettyihin blogeihin. 
Parinen sana tähän alkuun, eli jokaisesta blogistahan löytyy se oma juttunsa, ja itselläni ei ole mitään tarkkaa kriteeriä siitä, millainen on täydellinen blogi. Joten jokaisesta olen sanonut oman mielipiteeni, mutta niinkuin huomaatte, osassa on eri asioita mistä pidän.
Joskus lyhyt postaus on pitkää parempi.
Joskus kuvat voittavat tekstin, joskus ei, joten en lähtenyt laittamaan paremmuus järjestykseen, vaan arvioin blogit linkkaus järjestyksessä!

Mukavia lukuhetkiä, toivottavasti löydätte jotain uusia, kivoja blogeja :)!




Blogin kirjoittaja tiivisti blogin seuraavasti:

"Minä olen Rosanne, 15 vuotias tyttö Keski-Suomesta ja kerron blogissani minun ja hevoseni Bellan elämästä. Minusta voit lukea lisää täältä♥ Bella on tulinen tamma, joka rakastaa hyppäämistä. Tällä kaudella hyppäämme 120cm ja 130cm luokkia. Bellasta voit lukea lisää täältä. Bella asuu Lempäälän ratsastuskeskuksessa.
♥ Bate on 7 vuotias hollanninpuoliveri ruuna. Bate on myyty 20.6.2014 Siitä voit lukea lisää täältä"

Blogissa oli hyviä postauksia, joissa kerrottiin laajasti tapahtumista, kuvien ja videoiden kera. Tekstiä oli paljohko, mutta se eteni hyvin ja oli helppolukuista.

Itse olen seuraillut blogia jo pidempään, joka ehkä kertookin siitä, että mielestäni blogi on mukava!
Tykkäsin lukea ja olisin suositellut tätä lämpimästi kaikille!
Kuitenkin tässä syksyn aikana on Rosannen elämässä muuttunut suunta ja blogi on lopettanut toimintansa, niinkuin Rosannekin hevostaipaleella.
Vanhat postaukset kuitenkin löytyvät.





Blogin kirjoittaja tiivistää sisällön itse näin:

"Tervetuloa seuraamaan 13-vuotiaan tytön ja kahden ponin arkea. Vanhempi ponini Aapo (s. 1996, russ) on jo hieman vähemmällä käytöllä, mutta toimii esim. terapiaponina! Claran (s. 2005, ESH) kanssa kisaamme 1-tasolla 60-80cm luokkia. Kisaamisen lisäksi pidämme tietysti hauskaa ja blogissakin näette hyvällä mielellä varustettuja videopostausksia ja hyvä laatuisia kuvia. Toivottavasti jäät seurailemaan touhujamme yli 150 muun lukijan kanssa. Tervetuloa poniblogiin!"

Blogin postaustahti välillä vaihtelee, mutta ei se edes haittaa, koska ei blogin tarvitse olla mikään pakkotyö, ja postausten laatu parempia kun ei hätäseen tehdä.
Postaukset ovat kuitenkin hyviä! Ne sisältävät vaihtelevasti, postaukseen sopivasti kohdistaen tekstiä, sekä upeita kuvia. Välillä tulee myös videoita.

Itse tykkään seurailla blogia, joka onkin jo pitkään kuulunut ykkösvalikoimaani!
Tätä blogia ei voi muuta kuin suositella!





Blogia kuvaillaan seuraavasti:

"Olen vuonna 2000 syntynyt tyttö Pöytyältä. Ratsastus, muoti ja ruoka on suuressa osassa elämääni. Näistä aiheista tulee postauksiakin.
Suurimmaksi osaksi blogissani pyörii pullahevoseni Valtti ja koulutettava hevoseni Tintti. Ratsastan myös tallin yhdellä hevosella, mistä tulee myös postauksia."

Blogissa on hieman sekava tausta, ja postaustahdista en osaa aivan varmaksi sanoa mitään, kun en päivämääriä löytänyt. Banneri on kuitenkin ihana! Postauksissa on paljon kuvia ja jokusen verran tekstiää, mikä on hyvä juttu! Videoitakin silloin tällöin nousee esiin.

Itselle tämä blogi on aivan uusi tuttavuus, ja hieman jäi kysymysmerkiksi eräät henkilöt, kun missään muualla heistä ei mainittu, mutta kuitenkin useissa postauksissa he esiintyivät kuin toiset päähenkilöt.





Blogista kerrotaan seuraavasti:

"Blogia kirjoittaa uhkaavasti kolmekymppiä lähestyvä ikuinen ponityttö, aloitteleva tätiratsastaja, joka yrittää ensimmäisen oman hevosen hankittuaan oppia vihdoin ratsastamaan.
Blogi on puhkurihevosen päiväkirja, täynnä haihattelua, huolia ja rakkautta."

Blogin ulkoasu on harmoninen, sekä postauksista löytyy kuvia ja tarkkaa tekstiä. Postaus tahti on reipas, mutta jokaiseen postaukseen löydetty oma punainen lankansa.

Itselle tämäkin blogi täysin uusi tuttavuus, ja tältä näkymältä ainoastaan tekstin keskitystä ja videoita jäin kaipailemaan. Kuitenkin tykkäsin ja ajattelin jäädä lukijaksi!




Kirjoittajan kommentti bloginsa sisällöstä:

"Cloud of Ecstasy kätkee blogina sisälleen sarkastisen ja skeptisen 22-vuotiaan naisihmisen elämää."

Blogissa postaustahti heittelee todella paljon, mutta postaukset aktiiviseen aikaan ovat mukavan lyhyitä, jotka sisältävät kuitenkin asian tärkeimmät asiat kuvien kera.

Itse olen blogia sen alusta asti lukenut, ja tykkäsin alunperin blogin yksinkertaisuudesta. Vaikkeivat kaikki aiheet ole aina aivan suoraan minua kiinnostavia, postaukset ovat kuitenkin mukavan lyhkäisiä, jolloin postauksen pystyi lukaisemaan varaamatta siihen paljoa yrimääräistä aikaa! 
Selvät postaukset ovat iso plussa, mutta postaustahdista hieman harmittaa.

Luetteko te jotain näistä blogeista?
Mitä mieltä olette niistä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti