keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku 12


Nyt kun ovat kaverini kerotneet mielipiteensä minusta, on minun vuoroni:

Maukkos:
Yleensä mukava ja erittäin luotettava. Kerron sille lähes kaiken, mutta tällä hetkellä ollaan oltu aika kaukasia, mun mielestä. Ei enään ees sillai kavereita, kun yläasteella silla on ne omat ykköskaverit... Mutta jonkun verran tulee silloin tällöin tehtyä yhdessä jtn.

Siiri:
Aina pirteä haukkujani :3 Siiriin on ollu ihana tutustua, ja meillä on tosipaljon yhteisiä asioita! Eniten juuri Siirin kanssa on tälläistä kaverillista ´´pilkkaa´´ Jonka jälkeen molemmat yleensä nauravat! Siiri on erittäin luotettava ja utelias, hyvällä tavalla :) Sillekkin kerron tosipaljon kaikkee, mut senkään kanssa ei olla iha sillai ykköskaverit, en tiiä miks... Se vaa ei tunnu mulle siltä. Varmaan, kun meillä ei paljookaa oo yhteistä aikaa...

Tiuku:
Luotettava, ja joskus hiljainen, joskus se joka höpöttää. Tiukuun oon nyt vasta vähän paremmin alkanu tutustua, ja se on ollut sen arvoista! Aluksi olin vain Tiukun ´kaveri´ mutta nykyään muutamien keskustelujen jälkeen, siitäkin on tullut mulle aika läheinen :* Tiukunkaan kanssa en paljoo oo viettäny aikaa, joka harmittaa... Mulla ja sillä on mielestäni jonkun verran yhteist, tai sitten aika paljonkin!

Sissi:
Rauhallinen. Aluksi en Sissillekkään paljoa puhunut, en tiedä miksi. Aluksi Sissi oli vain hiljainen, joten ei sillain oltu tekemisissä. Nyt muutaman viikon sisällä, oon nähny millanen se on. Siellä on luja suuri sydän, joka puolustaa ja ottaa kaiken vastaan, muttei jatka sitä eteenpäin. Muutamassa viikossa Sissistä on tullu mulle kans aika tärkee !

Jennifer:
Meillä on ollu ala-aste täynnä ylä ja alamäkiä. Välillä oltiin kavereita ja välillä toistemme ´kurkuissa kiinni´ kuitenkin nyt yläasteella, on meillä hauskojakin hetkiä, enkä voisi Jonskuakaan luokitella yhtään huonommaksi kaveriksi kuin kukaan muukaan. Juurikaan emme ole vapaa-ajalla tekemisissä, mutta silti on joku jonka puoleen voi kääntyä!

Pinja:
1100 lasissa kulkeva ilopilleri! Aluksi Pinja oli todelal rauhallinen, mutta nyt se hihhuloi ties miten ja missä. Minulle Pinjan merkitys on todelal suuri kaverina, joten en koskaan voisi unohtaa häntä! Pinja on mulle YLEENSÄ ystävällinen ja mukava, eikä siltä tarvi paljoa kysellä, kun tietää missä mennään. Pinjaan luotan myös paljon! :*

Sanni:
Hiljainen ja salaperäinen. Sanni on yksi kaverini myös, hän on hiljainen mutta ilmaisee mielipiteensä ja on vahva luonne. Sannin kanssa ei tule tylsää, varsinkaan kun nauramme yhdessä. Sannilata löytyy sitä rohkeutta, mutta se on myös rauhallinen :)

Miina:
Miina on ilopilleri jolle voin kertoa kaiken, AIVAN KAIKEN! Ei ole mitään mistä en hänelle kertoisi! Miina on aina ystävällinen ja tietää millainen on hyvä ystävä. Koskaan ei tule aikapitkäksi, tai ongelma jää ratkasemattomaksi. Miinan kanssa yleensä juolahtaa parhaat ideat. En koskaan ole valehdellut sille, eikä ole ollut tarvekkaan. Luotan Miinaan emennän kuin 100%. Miinan kanssa tavattiin ensimmäisen kerran 2012 kesän alussa, silloin en vieälä ollut niinkään Miinan kaveri, mitä nyt muutama sananen vaihdettiin leirillä. Kuitenkin vuoden mittaan juttelimme enemmän ja enemmän. Kesällä menin sitten hänen luokseen ensimmäistä kertaa. Silloinkaan en voinut vielä kuvitella, miten hyvät ystävät meistä tulee! Vasta muutamia viikkoja/kuukausia myöhemmin aloin kertoa Miinalle hieman luottavaisemmin asioita, jonka jälkeen on päästy siihen, etten saa häneltä mitään! Kesä meni seilaten Miinalla ja kisoissa hänen kanssaa. Muutaman kerran Miina myös oli meillä. Koskaan ei naurua tai mtn puutu näkemisistämme, aina on ilo irti. Kauhean usein emme ole nyt nähneet, mutta kuitenkin onneksi fb ja WhatsApp on keksitty! Juttelemme päivittäin kaikista asioista, yleensä tulee kerrattua päivä ja sen lisäksi kaikki murheet ja ilot. Myös Miinan ansiosta blogini pyörii vielä. Muuta en voi todeta kuin, Kiitos Miina kaikesta!

Iina:
Iina tuo aina järjen päähäni, ja siltä saan tukea. Iina on se aikuishahmo joka pitää minut maanpinnalla. Iinalle tulee yleensä valitettua aika usein, mutta onneksi hän jaksaa minua vielä kuunnella. Melkein joka päivä hän ilahduttaa päivääni, tai muuten saa minut hymyilemään. Aina kun joku painaa mieltä, juttelen hänelle. Iinasta en nyt muuta osaa sanoa kuin että suuri sydämminen, ymmärtäväinen ja ihana ystävä!

Camilla:
Äkkipikainen ja joskus äryttävä. Kuitenkin kun kunnolla mietin, voisin kumota edelliset. Camilla osaa olla myös se henkilö joka on ystävä. Vaikka aluksi ja nykyään kaikki haukkuvat häntä minulle ja sanovat ettei kannata luottaa, en välitä. Kuitenkin mutkien kautta olen oppinut, että jos johonkin uskon niin itseeni, ja luotan häneen :)!

Netta:
Ilopilleri jota näen harvoin. Joskus tulee hieman hermottua tmv mutta Netta ymmärtää. Netan kanssa on ihana tehdä kaikkea, ja mikään ei ole meillä rajana!

Elli:
Ilopilleri. Elli on energian lähteeni. Ellille kerron paljon asioita, ja luotan häneen. Ellin kanssa teemme pieniä asioita, mutta silti täreitä. Jokainen hetki on ikimuistoinen!

Nina:
Ihana sienisoturini! Ninaan voin luottaa, vaikken kovin hyvin häntä tunnekkaan. Kuitenkin hän tuntuu jotenkin läheiseltä ja samankaltaiselta. Ninan kanssa eniten on tullut tehtyä sienioperaatioita, mutta kuitenkin Ninan kanssa on myös naurettu.

Julia J:
Hyvä ystävä. Julia on jäänyt minulle jo hieman kaukaisemmaksi kaveriksi, kuitenkin haluaisin taas jutella kunnolla ja nauraa yhdessä. Miellä on menneisyydessä todella paljon yhteisiä salaisuuksia ja tarinoita, joista jokainen on yhtä tärkeä :*

Nelli:
Ilo pilleri, joka pitää minut kasassa. Nelli on lyhyestä tuttavuudestamme huolimatta tutustunut minuun hyvin, ja tuntee minut. Yleensä nauramme yhdessä ja valitamme eri ihmisistä, aina kuitenkin on hauskaa.

Malwina:
Malwina on minun yksi tärkeimmistä kavereista. Olemme tunteneet jo kauan! Nyt on hieman vähemmän tullut vietettyä aikaa, mutta silti luulen että olemme hyvät ystävät. Malwiinan luotan ja yleensä hän on sen arvoinen, ja parasta on vain olla tai pelata jotakin yhdessä :)

Ella:
Syvällinen mietiskeliä. Ellan kanssa tulee usein kinaa, joka loppuu myös heti. Ella on oma peräinen ja päättäväinen luonne. Ellan kanssa kuitenkin on paljon muistoja, yleensä elokuvan merkeissä! Ellaan luotan paljon, mutta aina en hänen mielipiteisiinsä. Ellan kanssa tulee juteltua aina kaikkia asiat kun nähdään. Usein vähän enemmänkin. Olen kiitollinen että minulla on ainakin Ella, joka kertoo suoran milipiteensä kirtelemättä. Kuitenkaan en vaihtaisi häntä kehenkään/mihinkään!!

Kaikki kaverit o ihania ja tärkeitä, enkä luopuis teistä mistään hinnasta :* Ja jos jollain ei ollut jtn juttu mikä toisella oli, se ei tarkoita sitä, että olisit huonompi. Te jokainen olette tärkeitä minulle, aina tukemassa ja auttamassa!!!! Kiitos :*

3 kommenttia: