lauantai 24. tammikuuta 2015

Ratsastsuta Possella

Moi!

Tänään menimme Nellin kanssa tallille puoli kahdentoista maissa. Kaikki hepat laukkasivat kilpaa tarhan toiseen päähän, ja Posse vielä veti muutamat soololaukat kun oltiin ottamassa kiinni.  Tallissa hoideltiin Posse tiimityöllä, ja selkään pääsin kahden toista aikaan. 




Lopuks annettiin kyllä nätisti kiinni.

Alussa annoin kävellä, ja välillä vähän nauratti, kun Nelli ja Minna räpsivät kilpaa kuvia, mutta tosi kiva kun kerrankin saa jotain kuvia omasta ratsastuksesta.

Kuitenkin asiaan. Kävelin ensin pitkin ohjin, ja menin käynti työskentelyä n. 15 min. Pysäyttelin ja taivuttelin.



Ensimmäiset ravipätkät keventelin. Tein ravissa aika kauan kahdeksikkoa, ja muutamia pysäytyksiä. Posse oli tosi rennon tuntunen, ja ihan mukava ratsastaa. Ittellä vaan ei tänään oikein luonnistunut, mutta ei tästä voi olla suunta kuin parempaan.



Kevyiden ravien jälkeen kävelin hetken ja nostin jalustimet.
Ilman jalustimia jatkoin ravia, ja keskityin enemmän hevosen liikkeeseen eteen, kuin omaan asentoon, ja sen kyllä huomaa!
Menin ensin suoraa uraa, välillä kahdeksikkoja. Sen jälkeen tein paljon siirtymisiä, ja pieniä ja suuria voltteja. 




Kun ravi tuntui oikeasti tosi hyvältä, siirsin käyntiin. Käynnissä tein vielä vähän pohkeen ympäri pyörityksiä, eli mahdollisimman pieniä voltteja. Käynnissä Posse hieman laiskistui, ja pari kertaa sain enemmänkin kehottaa sitä eteen päin.
Sitten loppu käynnit.


 Hoidettiin Posse taas ryhmä voimalla, ja sitten vietiin se ulos ja otettiin Nalle sisään. Juteltiin vielä jonkin aikaa Minnan kanssa, ennen hänen lähtöään.

Harjattiin Nalle, heitettiin sila selkään, ja laitetiin kuminauhat. Nallen kanssa suunnattiin pellolle, jossa kevyt juoksutus. Ponilla oli todella paljon virtaa... Kuitenkin suht nopean juoksutuksen jälkeen palasimme talliin. Tallissa Nallen hoito, tavarat paikoilleen ja poni pihalle. 
Nallesta ei kuvia, kun Nellillä oli kylmä, niin päätettiin juoksuttaa yhessä.

Mitä tykkäsit postauksesta?


4 kommenttia:

  1. Tosi mukavia kuvia :)
    Teksti olis voinut olla pidempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mutta koitan pitää kuvapainotteisena ja en keksinyt paljon tekstiä. Mutta joo :D

      Poista
  2. Kuka on Posse-postuksessa on tylsästi samoja kuvia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jo tuleekin pienestä krittiikkiä :D No mutta kiitos mielipiteestä, seiraavan kerran kun esittelen jonkun, täytyypi mennä ottaan ihan sitä varten kuvat.

      Poista