torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi Vuosi, Uudet kujeet

Moi! Nyt on taas yks vuosi vierähtänyt eteenpäin. Kauheen pitkä aika taas mennyt, mutta sekin kuljettu.
 Uuden Vuoden vietinkin täysin erilailla kuin suunntelmissa oli. Aluks piti olla vähän juhlaa ja tällästä, mutta sitten kaikki muuttu siihen että Miinan kanssa vietettiin Uusi Vuosi.


Miina tuli meille sitten illalla viiden kuuden aikaan. Oltiin ja juteltiin vaan kaikkea turhaa fiksua. Katseltiin telkkaria, ja puoli yhdeksän maissa kiisimme ulos kuvailemaan. Taivaallakin oli ihana kuu, mutten osannut taltioida sitä kameran ruudulle...


Ammuttiin siinä myös muutamia omia raketteja, ja pelleiltiin hieman tähtisädetikkujen kanssa. Raketeista kuvia en oikein saanut, muutakuin pari hassua. 


Noin 20 vailla kymmenen lähdimme Tampereen Uuden vuoden viettoon. Siellä kanssa kamera tietenkin mukana, ja ensimmäinen kiva kuvaus kohta tulikin vastaan jo heti autosta ulos tultaessa. Eli nämä pallot.



Tampereella alettiin taittaa matkaa kävellen, ja aina välillä tuli kaikkea kivaa kuvattavaa matkan varrella. Eihän nää nyt oo mitään super kuvia, mutta itse tykkäsin!


Miinakin poseerasi kauniisti. En ole ihan varma mikä tori se oli, missä olimme. Mutta kuitenkin oli siinä Ilves-hotellin vieressä.


Haha tämä Juontaja/haastattelija nähtiin Miinan kanssa livenäkin. Teki mieli mennä pyytään häneltä yhteiskuvaakin, mutta pimeyden ja ihmispaljouden takia päädyttiin vain hymyilemään. Jäin harmittaan!



Paikan päällä oli myös suht suuri screeni, johon tuli ylen lähetys Tamperetalon konsetista kaikkine hupeineen. Ohjelman väliin aina tuli välillä noita videoita ilotulituksista ympäri maailmaa, miten siellä juhlistettiin sillä hetkellä vuoden vaihtumista.



Odottelujen jälkeen pääsi myös JVG vauhtiin. JVG:n esiintyminen tapahtui tuolla välikatolla. Kuitenkaan emme juurkaan häntä nähnyt, ainoastaan nämä erikoistehosteet.



Kuitenkin JVG:n näki screeniltäkin, ja kyllä sen käsi aina välillä tuolta valojen seasta vilkahti ;)


Rnasukin kävi lukemassa Tampereen koululaisten upeita Uuden Vuoden toiveita.




00:00 alkoi Tampereen ilotulitus. Ilotulitus alkoi eleganteilla, kultaisilla raketeilla rauhallisesti.




Alusta huolimatta pian taivaalla räiskyi paljon erivärejä. 




Hienojen raketti yhdistelmien saattelemana kiidettiin vuoden 2015 alkua. Räiske oli hienoa, mutta kyllä loppuun oli tehty selvä panostus.




Lopussa taivaalle ammuttiin suuria joukkoja, isoja, hienoja raketteja. 
Vaikken saanut nyt raketteja kameran näytölle tallennettua niin erityisen mahtaviksi, mutta toivotaan että hieman saatte käsitystä Tampereen ilotulituksesta. Ilotulituksesta lähteminen vei hetken, mutta ihmismassan mukana mentiin. Miinaa ei ainakaan valituksen puheiden perusteella olisi kiinnostanut koko ilotulitukseen lähtö, mutta itseppähän halusi mukaan :D




Koti matkalla kävimme vielä Lahdesjärven ABC:llä syömässä ja kotio saavuttiin hieman ennen kahta. Kerettiin vielä ampumaan muutamia raketteja hopulla, ja tuossa kollaaseja omista raketeistamme.
Piakkoin olimmekin Miinan kanssa jo yläkerrassa ja nukkumaan menossa. Pienet ilta räkätykset ja nukkumaan alettiin n. puoli kolme.

Millainen teidän vuoden vaihtuminen oli?


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Muistakaa osallistua arvontaan!

4 kommenttia: