torstai 12. helmikuuta 2015

Kuvailua ja talleilua

Pidettiin viikonloppuna valosalla kunnon maastakäsittelypäivä. 
Aloiteltiin ensin Possen kanssa kevyellä agilityllä. 
Hevosen huolellinen hoito tallissa, jonka jälkeen siirrytiin kentälle, johon olimme jo enne Possen hakua tarhasta kasanneet pienen radan. Löytyi niin puomien väliin pysähdystä, pientä estettä, sekä puomikujaa yms.



Aluksi käyntiä hieman taivutellen ja tehtiin pysähdyksiä ja peruutuksia eli "kukamäärää" harjoituksia. Posse kuunteli kivasti, jonka jälkeen aloitettiin rata. Ensin pysähdys puomien väliin, puska este, este, ja puomikuja peruuttaen.


Kun rataa oli toistettu muutamaan kertaan eri nopeuksilla, siivottiin rata pois. Lopuksi vielä tutustuttiin hieman pressuun. Aluksi asuttiin puomin yli, jossa alla pressu. Koko ajan hieman suurennettiin pressun aluetta, ja tutustuttiin siihen. Vielä ei päästy kuin kahdella kaviolal sen päälle, mutta hiljaa hyvä tulee. Lopuksi kuitenkin Posse antoi laittaa pelottavan ja kahisevan pressun päällee. Ylepee olen!


Ei ihan onnistunut kun talven takia oven päällä tuo peitto, niin tuli varjot vähän huonosti.




Vielä pari vanhempaa kuvaa, jotka Minnalta sain :)

Kun Posse oli hoidettu, oli Nallen vuoro.


 Nalle hoidettin ja laitettiin kuntoon tallissa, ja hieman paremmin onnistui Nallen kanssa nämä kuvat, kun se sen verran matalempi.




Nallen kanssa käveltiin hetki, jonka jälkeeksi aloiteltiin ravilla.



Nallen kanssa otettiin ravit ja laukat molempiin suuntiin. Kuvia onkin vain vasempaan, kun oikee kierros ensin yhes juoksutettiin, vasempaan Nelli ottikin jo kuvia.


Nalle meni ihan kivasti juoksutusjärjestelmällä! Upee poni♥ 
Kun Nalle oli juoksutettu, hoidettiin se tallissa, laitettiin kamat paikoilleen, vietiin poni pihalle ja hetken päästä lähdimme kotio.

Kiitos upeista juoksutuskuvista Nellille!
(poseerauskuvat ottamiani.)


6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ite tykkäsin eniten noista tallin ovella otetuista kuvista (nallen eka kuva ja possen eka kuva) ja nallen juoksutuskuvista! Lisäksi teidän yhteiskuvat possen kanssa <3

    VastaaPoista
  2. Wau miten hienoja kuvia nämä kaikki :o Aivan älyttömän suloinen poni tämä Nalle :3

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja ihana Nalle :3♥

    VastaaPoista