keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kuka on Posse?

Moikka! Moni varmaan miettii, että kuka tämä Posse on.

Posse on 16-vuotias, 
Rodultaan Amerikan Ranskalainen, eli lajiltaan lämminverinen.
Om. Minna Alahäivälä
Posse on syntynyt 26.6.1998.




Elikkäs, Posse on samalla tallilla kuin Nalle. Tätä kautta päädyin myös tämän mahtavan hevosen messiin. Possea siis liikuittelen satunnaisesti, 1-4krt/vk. Eli ei ole mitään tiettyä sykliä, jolla liikuttaisin. Ratsastan yleensä pari kolme kertaa viikossa, mutta myös juoksuttelu ja maastakäsittely mahtuu messiin. Myös Nelli ratsastelee ja hoitelee Possea, välillä ratsastelemme myös "puoliksi".


Posse on aika nöyrä, ja muutenkin mukava hevonen. Ratsastaessa laukka ei vastaa ratsastuskoulun hevosta, ja muutenkin Possella välillä myös omatahto. Kuitenkin mukava ratsastettava, eikä päätä huimaa yrittää uutta, reenata väistöjä yms. Ratsastaessa kun vaan itse on rento ja pitää käden pehmeänä ja rentona, on myös Posse vastapainoisesti todella mukava ratsastaa. 
Hoitaessa Posse seisoo nätisti, ja kaikki toimenpiteet onnistuvat hyvin. Esimerkillinen hevonen, mutta aina kuitenkin olis todella mukava kaataa se melassi siihen lattialle :D



Eikä siinä vielä kaikki, kaiken sen ihanan lisäksi mitä olen saanut Possen kanssa tässä vajaassa vuodessa kokea, on mahdollistanut tietenkin joku, Minna Alahäivälä. Ilman näin ihanaa ja mahtavaa omistajaa, en olisi päässyt tutustumaan Posseen, ja jos olisinkin, en välttämättä olisi päässyt luomaan hevoseen näinkin hyvää luottamusta. En tiedä luottaako Posse muhun vielä 100%, mutta itse luotan siihen täysin. Mutta kuitenkin, ei voi muuta kuin kiittää Minnaa ihanuudestaa, ja mahdollisuudesta, jonka on minulle antanut. IKINÄ en haluais perua niitä hetkiä, kun Minnaan olen tutustunut ja Possella aloitellut. Mahtava hevonen, supermahtavalla omistajalla, toimii!


Ei sitä vaan voi sanoinkaan kuvailla, kuin mahtavalle tallille olen päässyt. Ensin oli minulle kuin lottovoitto se, että sain alkaa Nallea liikuttamaan, ja nyt vielä tämä. Mitä muuta ihminen voisi toivoa, mahtava talli, kaksi aivan ihanaa hevosen omistajaa (Minnat) sekä superponi, sekä -hevonen.

-Kiitos ♥


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:) ois voinu olla vähän pidempi ja enemmän kuvia, esim. viime vuodelta, että näkis kehityksen jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muute joo, mutta ne vanhemmat kuvat on ulkosella muistilla, joka ei mulla kotona nyt :D mutta joo pidempi olis tietty voinu olla, mut pelkään aina et mee sössötykseks. Kiitos kommentista ❤️

      Poista