lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kuulumisia ja yleistä kirjoittelua

Moikka!

Paljon on tässä muutaman viikonkin aikana tapahtunut. Muutamista päivistä olisi tulttu valmasti ihan postauksenkin verran asiaa. Kuitenkin kirjoittaminen on muutamista syistä jäänyt.

 

Viimeksi olen kirjoitellut 9.3 (Hups, ja anteeksi). Silloin oli aiheena hieman fiaskoksi muodostunut kysymyspostaus. Kuitenkin yksi lukija heitti muutaman erittäin hyvän kysymyksen, joihin vastaan postauksen lopussa. 


10.3 oli minulla taas isoskoulutus, joten kotona olin vasta kahdeksan jälkeen. Lopun illasta veikin taas tuo aivan ihana koulu...

Perjantaina 11.3 oli oikea syntymäpäiväni, mutta eipä siinä ollut mitään erikoista. Perjantai-iltana kuitenkin ilmaantui tämän vielä tänäkinpäivänä rassaava kipu.


 12.3 muutamia koulukavereitani tulivat meille herkuttelemaan ja pelailemaan illaksi. Kiva ilta oli, ja syötyä tuli ehkä väähn liikaakin...


Sunnuntai ja maanantai meni taas kouluhommissa ja talleillessa. Sunnuntaina olin kuvaamassa Match Show'ta, aluksi hieman jännitti lähteä maneesiin kuvaamaan, mutta lopputulos oli hieman odotuksiani parempi. Postauksen kuvat ovat osa juuri täältä koira mätsäristä. Tällöin en vielä kantanut kädessäni tukisidettä, joten buranan ja pienen kivun kanssa meni päivä läpi...


Tiistaina 15.3. sain koulunterkkarilta tukisiteen kipeään ranteeseen, eikä siitä oikein tiedetä, mikä on vikana. Lähdettiin koulun jälkeen Ideaparkkiin mun ja Miljan synttäriruoalle Pancho Villaan yhdessä Iinan kanssa. Muutamia vaatteita tarttui myös mukaan! Miljan suosittelemana maistoin myös ensikertaa Arnoldsilta saataa smoothieta, joka oli todella raikas ja tykkäsin!

 SS-talli 20.3.16

Loppu viikon parantelin aina välillä pahemmakksi mennyttä käsikipua, Välillä kouluhommien kanssa oli tuskaa, joskus taas kipua ei ollut ollenkaan.

Viikonloppuna kävi muutamia sukulaisia vähän synttärikaffeilla, ja sunnuntaiaamu meni kuvatessa SS-tallilla heppapäivää.

Hista ja Roosa 20.3.16 SS-tallilla

Tälläviikolla olen ollut tallilla ja työskennellyt kouluasioiden kanssa. Perjantaina löydettiin Iinan kanssa uusi, aivan mahtava, maastoreitti, josta avautuu PALJON uusia ja hienoja seikkailuja. Tutkimusmatkailtiin Nallen ja Vilin kanssa n.6,5 km lenkki. Minä kävelin ja Iina ratsasti Vilillä.

Helmi 20.3.16 SS-tallilla

Nyt olen vihdoin saanut hieman ajantasalle menoisani, ja rannetuen avulla pikkuhiljaa keräten tämäkin postaus pääsee ulos. Eli toivottavasti on hiljaiselo saatu nyt päätökseen! 

 Iina ja Vili 21.3.16

Sitten vielä kysymykseen, joka meni seuraavanlaisesti:

Oletko harkinnut omaa hevosta tai ponia? Ja tietysti se melko yleinen kysymys: haluaisitko ennemmin oman ponin vai hevosen? Sekä kisaisitko ennemmin koulua vai esteitä?
Kyllä olen harkinnut moneen kertaan omaa hevosta. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Mutta koska ei omia puitteita lähellä ole, niin pitäisis se vuokratallille laittaa, ja kulut olisivat suuret. Itselläni on muutenkin lukio alkamassa sykysyllä, niin koulutyöt eivät ainakaan muutu helpommiksi tai vähemmän työtävaativiksi. Ja koska saan tällä hetkellä käydä tallilla, missä saan touhuilla ja hoidella niin paljon kuin sielu vaan sietää, JA vielä hyvin vapaasti, niin ei sitä enään edes oikein kaipaa sitä omaa kenen kanssa touhuta. Suurin kiitos tästä kuitenkin kuuluu Minnoille!!
Kuitenkin jos etsisin itselleni omaa tällähetkellä, olisi se melko varmasti hevonen. Ehkä jossain tapauksessa suuri poni, mutta hyvin varmasti hevonen. 
Itsellä ei ole mitään varsinaista kisaviettiä. Välillä on kiva piipahtaa näyttelyissä yms. Mutta toki jos olisi se oma kellä olisi mahdollisuus kisata, niin ainakin seuratasolla meidät nähtäisiin ennemmin esteiden, kuin koulun puolella.
Kiitos kysymyksistä Taru!

Saatiin mahtava auringon paiste pellolle yks päivä!!
ps. Pahoittelen mahdollisista kirjoitusvirheistä, kun ei tämän käden kanssa tohdi yhtään ylimääräistäkään naputella....

Ja kiitos Iinalle hienoista vesileimoista!


4 kommenttia:

  1. Kivat kuvat ja postaus! :-)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Ja kiitos kun viitsit vastata kysymyksiin vaikka kätesi on kipeä, pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun kysyit :)! Pikku hiljaa kun kirjottelee, niin sujuu. Toivottavasti saan koottua loppuviikkoon taas jonkunlaisen postauksen :).

      Poista