keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Talvist temmellystä 2/2 video + kysymyspostaus

Moikka!

Viime viikolla kirjoittelinkin jo aika paljon päivän touhuista ja aikatauluista.

Nyt on luvassa videomateriaalia!



Kysymyspostaus

Nyt olen ajatellut, että tekisin kysymyspostauksen. Edellisestä on jo hieman aikaa, ja mikä oli suurin kriteeri, niin joukkoomme on tullut uusia lukijoita. Eli kysy käytännössä mitä vain, vastailen niihin joko yhdessä tai kahdessa postauksessa. Eikä haittaa vaikka kysyisit jotain mihin haluat vain lisätietoa tai vaikka olisit saman tyylisen kysymyksen kysynyt aiemminkin.

Kaikki kysymykset ovat yhtä arvokkaita. Mitä enemmän tulee sen parempi!
Kysymyksiä voi laittaa reilun viikon, eli 18.3 asti.

Eikun vain kyselemään!


4 kommenttia:

  1. Miksi et laita copyja videon musiikeille, kun mm. ensimmäisenä soivaan kappaleeseen ainakin pitäisi laittaa copyt näkyviin jos sitä käyttää. Tunnistan kappaleen Bensound-sivuston musiikiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivustolla on kaksi latausvaihtoehtoa. Mutta ladatesaa mm. youtubeen (niinkuin videoni on aina) niin musiikki mainittava, joo näin olen tehnyt, mutta maininta löytyy youtuben puolelta.

      Poista
  2. Hmm... En ole lukenut vielä montaakaan postausta blogissasi, mutta ilmeisesti sinulla ei ole omaa hevosta. Kysytäänkin siis, että oletko harkinnut omaa hevosta tai ponia? Ja tietysti se melko yleinen kysymys: haluaisitko ennemmin oman ponin vai hevosen? Sekä kisaisitko ennemmin koulua vai esteitä?

    VastaaPoista