torstai 18. heinäkuuta 2013

Täällä taas :D

Juu tota noin. Siis niin :D Olin Miinalla nyt yötä kaksi päivää, joten en ole kirjoitellut :) No miinalla tehtiin kaikkee kivaa, ainoo vaa, et kamera hajos :( Putki sano ittensä irti! Siitä tulee ne vaivaiset kuvat, heti kun kamera korjattu! Mutta sen verran kerron että olin siis myös maanantaina katsomassa Nalle ♥♥♥ Pidän siis nykyään myös kotona kirjaa siitä, mitä teen Nallen kanssa! Tässä teille ny kaikki se mitä kirjotin siihen vihkoon :) :
Maanantai 15.7.2013:
Olin Nallen luona n. 1h. Ekana menin hakeen Nallen tarhasta juoksutukseen. Jouksutus onnistu ihan hyvin :D Juoksutin Nallea hetkisin, taisimme olla kentällä kaiken kaikkiaan 15min, sillä Nallella oli ollut jtn allergiaa edellisinä päivinä. Tarhassa tein perus juttuja. Harjasin ja harjoiteltiin ilamn narua. Peruutus edelleen täydellinen. Seuraaminen sujui hieman paremmin kuin viimeksi. Harjasin vielä lopuksi! ♥:llä Jenny
?
juu tollane XDDDDD Sen vaan kysyn, lukeeko tätä blogii oikeesti kukaan muu kun Miina?? :OO Ja onko tälläne iha turha? Pliis! Vastatkaa nyt ees joku :)

4 kommenttia:

  1. Mä ainakin rupeen nyt lukeen, vaikka löysinkin tän vasta äsken:D ja joo, Nalle on paras ! ♥

    - Nallen toinen hoitaja, Eisku (;

    VastaaPoista