torstai 29. elokuuta 2013

Sori :D

No nyt en ole siis kirjoitellut taas juuri ollenkaan... No viime viikko oli ihan normaali jne. Koulussa oon saanu ainakin muutaman ERITTÄIN mahtavan ystävän, tässä mainitsen nyt ne YLIMMÄT, ja paljon yhtä mukaviakin on mutta kuitenkin: Pinja, Siiri ja Sissi♥ Sitten nää muut erittäin ihanat luokallani: Sanni, Tiuku, Elli Oon oikeesti sydämmeni kyllyydestä pahoillani, jos joku unohtui :/ Mutta nyt musta tuntuu ekaan kertaan moneen vuoteen, että on koulussa joku, joiden kanssa voi olla normaali, oma itsensä, joku joka ei arvostele joku johon voi luottaa! KIITOS!
Kuitenkin, koulu on mennyt ihan ok. Tein teille mydayn Iphonella, joka ei sitten suostunutkaan toimimaan yhdessä koneen kanssa :( Nyt se tulee siis joku päivä myöhässä :( Mutta kuitenkin :D
Maanantai:
Koulussa ei mtn ihmeellistä. Koulun jälkeen lähin Julian kanssa kattooon sen hoitoheppaa. Eka pidin pientä treeniä kentällä, josta lähdimme maastoon. Maasto sujui aikalailla mallikkaasti, jossei lasketa hirvikärpäsiä+ muutamaa muuta ongelmaa :D Sen jälkeen hoidettiin Fanni ja mentiin syötteleen sitä ja yhtä shettistä.  Sen jälkee kotiin ja iltajutut.
Tiistai:
Koulussa iha ok, liikassa vaa käsi iha hemmetin kipee!!!! Keihään heitto onnistu juu tosiaan! Koulun jälkeen menin Miljalle. Meil oli tosi tylsää... Kuitenkin Enni ehotti sitten, että lähettäs sen kanssa kattooon sen hoitsua. No sinne siis. Siellä hoidettiin ruuna, ja lähettiii käppäilee nkentälle. Kentällä Enni meni askellajit. Muutama pikku pukkikin sekaantui. Talliin ja hepan hoito. Lopuksi sitten Miljalle, josta hain koulukamani ja kotiin.
keskiviikko:
Koulu normaali.Keskiviikkona tein siis mydayn. Mutta nopeesti: Tallilla, Kolalla puomeja.
Torstai:
Koulu iha oke. Koulun jälkee viidenmaissa Nallee kattoo. Siellä sitten lähinnä vaa oleiluu ja katteluu ku muut ratsasti. Nalle juoksutettii hieman ja harjattiin. Muuten vaa jouten oloo :/
Sitten tapahtui jtn hirveää.

Pidetään pieni hiljainenhetki (alhaalta saat lukea mille)
-



















































Ystäväni Miljan kanille, joka pienen tapaturman kaltoin kohtelemana poistui pilvien taakke :/  
Osan ottoni ja voimia....

4 kommenttia:

  1. kiitos ♥ ihan kamala päivä :C

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Jenny oonko ihan oikeesti noin kiva et oon sun ylimpiä ystäviä.:) Voi se ois kyllä tosi kivaa :DDDD. Ja oon kans pahoillani siitä Miljan kanista jos Milja luet tätä niin OTAN OSAAA :(((. Mut Jenny Maanantaina nähääään Jeee tulee muuten hauska päivä ;)

    VastaaPoista
  3. toi edellinen oli sit Siiriltä eli multa :))))

    VastaaPoista