torstai 1. elokuuta 2013

Väsyttäää!!!!!!

Huoh. Mut revittii ylös sängystä kuue aikoihi! Nyt istun autossa :/  elikkäs tässä bloggauksessa ei oo järkee... Kerron vaan vähän kuulumisia. Joo niin. Mulla oli keskiviikkona ratsastus ja eilen: 
Olin Miljan kanssa kattomassa sen vuokraponia. Pidin sille treenin. Tällä kertaa esteillä. Lähinnä taipumista volteilla ja kevyessäistunnassa olemista! Seuraavalla kerralla kun Milja ottaa mut mukaansa, jätetää esteet pois ja hiotaan noita kantapäitä jotka ei taho pysyy alhaalla.  Tiiän jo aikapitkälle, mitä laitan ne tekee :3 :)3=< minä. XDDD joi en tiiä mite keksin ton. Itekin etsin sitä vuokraheppaa. Ei vaa taho löytyy... Esteillä mun täytys hioo kevyttäistuntaa ja katsetta. Kouluratsastuksessa pitäs olla enemmä nyrkit pystyssä ja kantapäät alhaalla! Muuten en ite oo muuta huomannu kun ihan pieni etukeno :( varsinkin laukannostossa!
Nallen kanssa menee hyvi. Olis ihanaa saada ne kärryt Nallelle, kun Minna niistä sillo puhu... Mutta toivottavasti pääsisin nyt pian Nallea katsomaan. Ja sinnekkin olisi mukava saada joku kaveri kun menen... Niin joo, tein tässä tällätteet korvikset. Nää oli ekat jokka tein, joten vähä huonot niinkun kuvan laatukin :/ mutta tässä ny vaa tällätteet!:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti