lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19

Aina ei ole mahdollista raahata sitä maailman ihaninta ja parasta järjestelmäkameraa mukana, joten aina välillä tulee otettu enemmänkin kuvia puhelimella. Nytten ajattelin teille näitäkin kuvia enemmän valoittaa, ja tekstien kera hieman palata siihen, mitä on kesän jälkeen tapahtunut









Kesän jälkeen aloin menemään Rubenilla enemmän, ja sen kanssa yhteistyö alkoi sujumaan hyvin heti alkumetrien jälkeen. Tämä kuva on syksyltä, ensimmäisten estetuntien jälkeen. Ruben oli mahtava ♥ 




Etenkin sosiaalisen median taki on tullut itsestäkin otettua muutamia kuvia eli näitä "selfieitä"- Nämä vissiin kesän jälkeen otettuja ja istagramiin suunniteltuja kuvia.





Hyvä ruoka, parempi mieli! Loppu kesästä/alku syksystä ajeltiin Miljan kanssa Ideaparkkiin, jossa shoppailun lomassa oli totakai pakko käydä syömässäkin jotain! Nam!



Niinkuin monissa muissakin konserteissa, myös Maata Näkyvissä-festareilla laitettiin puhelimen taskulamput päälle tiettyjen biisien kohdalla. Vähän hukkuu permannon valot lavan valoihin, mutta vastapäätä olevassa katsomossa valoja näkyy muutamia.






Koulussa aina kun Milja istuu edessäni, teen sien hiuksille jotain jos on tylsää. Yrittelen erilaisia lettejä tai muuten vaan solmiskelen. Tässä kuvassa yksi tekemäni letti. Vissiin kuva on matikan tai yhteiskuntaopin tunnilta.





Kotitalous tunneilla tehdään vaikka mitä. Esimerkiksi tämä juustolautanen on tunnin aiheen mukainen. Ai että kun oli hyvää! Itse rakastan erilaisia juustoja!









Itse olen myös tukioppilaskurssilla, jossa järjestämme erilaisia tapahtumia. Kuva on otettu Halloween diskon järkkäilyistä. Kuvassa myös kaverini Essi ja Milja.







Täällä onkin jo esiintynyt niin kuvia kuin videoita meidän ihanista lumimaastoista. Tämä on kerralta, kun olin itse kävellen maastakäsin Nallen kanssa ja Iina ratsasti Vilillä mukanamme.




Maastossa ollessa, meillä aina heijastin jutut yllä. Vaikka olisi suht valoisaa. Tässäkin kuvassa on valoisaa, mutta sumu peitti vahvasti sisäänsä.







Ja taas kuvassa Minä, Essi ja Milja. Olemme tukioppilastoiminnassa leirikeskuksessa, jossa järjestimme seiskaluokkalaisille tutustumispäivän. Ilmeet ovat omalaatuiset. Milja ja Essi ovat siksi suuressa osassa kuvissani, jotka ovat tukioppilastoiminnasta, koska ovat kanssani samassa "ryhmässä". Eli meidät on jaettu 3-4hlö ryhmiin, ja olemme saaneet omat seiskaluokat.















Mulla on puhelin aina ihan täynnä näitä erilaisia kuvia.Usein nauran näille yksinäni, ja suurin osa on kyllä humoristisesti aivan totta!!








Aaupala on aina hyödyllinen! Btw teetä ei voita mikään!!







Koko kesän pääsi mukavasti kulkemaan skootterin kyydissä. Monia hyviä ja ihania ajokelejä oli!!






Minä ja milja. Oikealla ekalla luokalla ja vasemmalla nyt yhdeksännellä.










Taas instagram kuva...









Yks päivä koulusta päästyä oli ihana taivas!!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti