lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5

Nyt Aakkostetaanpa hieman elämääni! Olen tehnyt tämän aijemminkin, mutta yritän saada tähän uusia ja tämänhetkisiä asioita! Laitan mitä ensimmäisenä tulee mieleen, ja yleisimmät pyrin jättämään pois.

Argumentti
Itse väittelen ja kehittelen hyvin helposti argumentteja, ja kaverini sen tietävät :D Joten tämä sana kuvaa erittäin hyvin omaa luonnettani.


Blogger
No bloggerissa vietän eniten aikaa koneella ollessani, siellä tulee pyörittyä niin muiden blogien kuulumisia tsekkaillen, kuin omaa päivittäen.


C-luokka
Ollaanhan tässä nyt kolmatta vuotta C luokalla, joten eiköhän se ole tarpeeksi hyvä perustelu :D Olen myös c-luokan tukioppilas, joten hieman c voittoista tämä koulumaailma....

Domino
nam :P

Erilainen
Pidän itseäni ain hyvin erilaisena nuorena. Olen usein pirteä ja erotun joukosta. Kuitenkin erilaisuus on rikkaus ja sitä rataa.


Facebook
Naamakirjassa tulee oltua hyvin tiuhaan tahtiin. Paljon myös uutisia, tapahtumia yms. pääsee helposti seuraileemaan somen kautta. Ekstempore kuvauskeikkojakin tulee välillä siellä vastaan!

Gabriel
Mikael Gabriel on noussut omaan musiikkimakuun hiljattain. Laulajasta on tullut itselle yksi lemppareista!

Hali
Halit on aina ihania! Rakastan esim. riparien/isostoiminnan sisarus/halipiirejä!


Ikuinen
Ihmiset eivät ole ikuisia, mutta ystävyys on!

Joulu
Vuodenajoista kesä on ehdoton lempparini (varsinkin lämmin ja hyvä sellainen), mutta lumimaisema ja Joulu. Aivan ihnaa! Jouluna on lomaa, voi viettää paljon aikaa perheen, sukulaisten ja kavereiden kanssa. Pöydät täyttyy jouluruuista, ai että, onneksi ei ole enään pitkä aika Jouluun!!

Kalenteri
Yritän aina pitää erilaisia kalentereita. Päätän aina että päivitän sitä, mutta sitten se vaan jää :D Tulee pitkä tauko, ja taas innostun. Perus tavote olisi, että vklp saisin kirjoiteltua viikosta edes jotain. En kuintekaan lupaa muistaa pysyä tässä tavoitteessa... :D

Laiva
En ole ollut ikinä lentokoneessa, ja matkustamme aina laivalla taikka autolla. Jotenkin tuosta laivasta on tullut "tuttu ja turvallinen". Tykkään paljon lähteä laivalle, ja käydä risteilyillä. Varsinkin Suomesta esim. Viroon tuntuu erittäin vaivattomalta lähteä!


MMM
M-kirjaimeen vaikee päättää vaan yhtä. Löytyy hyviä kavereita kuin Miina ja Milja. Vois selittää MNF:stä tai vaikka matkapuhelimesta. En osaa päättää vain yhtä, joten jääkööt tämä kolmeen kysymysmerkkiin.

Nuotit
Harrastin ennen pianon soittoa, nykyään pimputtelen sitä enemmän kuin harrastaessani, opetellen itse siihen liittyviä asioita. Eli tavallaan harrastan vieläkin. Kuitenkaan siitä ei tulisi mitään ilman nuotteja, joten ainakin n. 5-7 vuoden aikana ovat nuotit siis olleet mukana, ja paljon!


Omena
Hopeinen omena on ollut minulla jo melkein kolme vuotta. Uutena silloin ostin ja nyt alkaa päivät jo hieman käydä vähiin. Todella hyvä puhelin on ja on ollut!

Potter
Harry Potter on ollut jo monia monia vuosia yksi lempikirjasarjani. Olen aina tykännyt katsoa ja lukea Pottereita, tämähän siis jatkuu vieläkin. Kiehtonut aina todella paljon, kuinka erilaisia juttuja kirjaan on keksitty ja kuinka on oikeasti saatu niin itseeni uppoava tarina kansien sisään!

Qitz taisto
Vähän aika sitten, nyt jo hieman jäänyt peli, jota pelasin paljon kaverieta vastaan. Peli oli siis puhelimelle ladattava, jossa pystyi pelaamaan kaveria vastaan tietokilpailukysymyksin.

Riita
Vihaan yli kaiken riitoja. Osaan kyllä itsekkin niitä aiheuttaa, mutten ole pitkävihainen. Usein saan riidan aikaiseksi, kun luulen toisen suuttuneen minulle ja sitten asia vaan jotenkin värvääntyy sodaksi. Mutta yleensä haluan vain sopia. Onhan se selvää että välillä ottaa yhteen, mutta onneksi yleensä saa sovittua täysin ongelmitta ja heti!

Sininen
Tykkään itse todella paljon sinisestä väristä. Vaalean sininen ja violetti ovat ehdottomia suosikkeja! Niiden kanssa sopii monet värit, ja kyseessä ei ole mitkään harvinaiset, mitä ei mistään löydä. Itselläni myös siniset vaatteet korostavat silmiä ja kasvonpiirteitä.


Talvi
Tykkäan todella paljon talvesta, jos on lunta. Vihaan lumetonta talvea. Kun on lunta, kaikki on valoisaa ja tulee oikein talvinen fiilis♥

Unelmat
Minulla on paljon unelmia, niin työn, koulun kuin elämässä muutenkin. Mutta jossei ole unelmia, miten voisi asettaa tavoitteita. Jossei ole tavoitteita, mitä järkeä edes yrittää? Unelmia on monia, ja usein niitä tulee lisää. Kuitenkin toivossa on hyvä elää. Välillä myös mietin, etten haluaisikaan että jotkut unelmat toteutuisivat ;)


Valaistus
En tiedä mitä kiinnostavaa tekstiä tästä nyt keksiikään... Mutta valokuvatessa valaistus on tärkeä, mutta myös muussa työskentelyssä. Heti hämärässä tai liian kirkaassa valasituksessa on vaikea keskittyä, rivit hyppivät ja päätä rupeaa särkemään.

WhatsApp
Tunnetummin Wappi kuuluu varmaan monen suomalaisnuoren perus appeihin. Sen avulla olen säästänyt paljon puhelinlaskussa, ja kuvien lähettelny vain netin hinnalla.

X-akseli
Itselle matikka on suht helppoa, ja sieltä x-akseli hieman liiankin tuttu.

Yamaha
Olen todella rakastunut tuohon Yamahan sähköpienoon/mikseriin. Kun oppis vielä yhdisteleen ja miksaan kunnolla, niin vois yrittää jotain biisejäkin tehdä. Ehkä...

Zoo
Eläintarhoissa on mukava käydä. Varsinkin jos näkee, että kaikilla eläimillä suuret häkit ja hyvät oltavat. Esim. Tanska-Saksa reissulla käytiin eläintarhassa, jossa ajettiin autolla eläintarhan läpi. Mentiin häkistä toiseen. Eläimillä oli omat isot alueet, autoille omat reitit.


Å
Tästä kirjaimesta ei tule mieleen kuin ruotsinkieli. Huoh. Tykkään ihan ruotsista, muttei se kuulu lempikouluaineisiini. Kuitenkin lukemalla sen oppii hyvin ja kärryillä pysyy.

Ääretön
Välillä mietin, että mitä on äärettömän avaruuden jälkeen. Entä jos ei oo ääretöntä, vaan sen jälkeen on jotain. Muistan, kuinka numeroita luetellessa aina johonkin kohtaan tuli ääretön. Oli aina paras jos sai sanoa ääretön :D


Öitä
Kirjoittelen usein blogiin iltaisin. Välillä tekisi vain mieli mennä nukkumaan, ja kirjoittaa postaukseen vain muutama sana; Hyvää yötä! Uni on itselle tärkee, vaikken paljoo tarviikkaan ja on tosi kiva toivotella kavereile hyvää yötä, en tiedä miks, mutta onpahan vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti